KAKO POGOSTO SEKSAJO POSAMEZNA ASTROLOŠKA ZNAMENJA: Kdo največ in kdo najmanj

Trendi

Ste se kdaj vprašali, kako znak vašega horoskopa vpliva na spolno slo? V nadaljevanju članka vam bomo razkrili, kako pogosto se strastem med rjuhami predajajo posamezna astrološka znamenja, kar vam lahko pomaga pri izbiri bodočega partnerja oziroma partnerice.

Ovni naj bi bili spolno aktivni vsak drugi dan. So klasično ognjeno znamenje, ki ima lahko celo najbolj močno potrebo po spolnosti. Ovni so tipično odločni in se ne 'pustijo' nikomur. To pomeni, da jih zanimajo lahkotne afere, ki od njih ne zahtevajo premlevanja, v kaj se bo zveza razvila, kaj je odnos pomenil in podobno. Ovni vedo, kaj želijo in kako to dobiti.

Biki so veličastni in mogočni, predvsem pa predani in zvesti. Prepričani so, da si zaslužijo le najboljše in na to so pripravljeni počakati. Brez seksa lahko zdržijo tudi ves teden, če se le lahko čez vikend v miru dolge ure prepuščajo strastem.

Dvojčki poznajo dve skrajnosti. Po eni strani jim zadostuje, če so spolno aktivni le nekajkrat na mesec, po drugi pa bi radi seksali vsak dan. Če so zaposleni z določenim projektom, lahko brez seksa zdržijo tudi več tednov, celo mesecev, ko pa najdejo pravo osebo, ki postane njihov 'projekt', bi z njo radi seksali kar vsak dan.

Raki so po naravi zelo skrbni in ljubeči, kar pomeni, da se tudi telesno zelo razdajajo. Ko so zaljubljeni, so se pripravljeni prepuščati strastem vsak dan, tudi večkrat na dan.

Levi so ognjeni vse do svojega bistva. So čudoviti in zelo odločni. Če so se odločili, da bodo seksali, bodo do seksa tudi prišli. Čeprav so občasno preobremenjeni z drugimi stvarmi, si bodo vsaj enkrat tedensko vzeli čas za 'telovadbo' v spalnici.

Device se rade dokazujejo, kar je v spalnici več kot dobrodošlo. Imajo rade seks in so dobre v njem. Spolnosti se najpogosteje prepuščajo dvakrat do trikrat na teden.

Ko si tehtnice nečesa želijo, tega ne skrivajo. So umetniške in zelo privlačne. Tehtnice so rade oboževane in užitek jim ni tuj. Najverjetneje pogosto masturbirajo, v dvoje pa se strastem predajajo trikrat ali večkrat tedensko.

Stereotipi držijo: škorpijoni so izredno seksualna bitja. Če imajo priložnost, jo izkoristijo, tudi če to pomeni, da seksajo vsak dan, večkrat na dan. Med vikendi redkokdaj sploh zapustijo spalnico.

Strelci so lahko samotarji, radi razmišljajo, se poglabljajo sami vase, seks ni na njihovem dnevnem redu. Ko pa najdejo svojo boljšo polovico, s katero se čustveno, intelektualno in seksualno dopolnjujejo, bi radi seksali ves čas.

Kozorogi se radi držijo pravil in urnikov, kar jim v spolnosti zna predstavljati težavo, saj so pogosto težko hkrati prilagodljivi in dovolj dobri za svoje standarde. Zato najverjetneje načrtujejo pogostejše masturbacije, ko pa imajo primernega spolnega partnerja, do potankosti planirajo skupno spolno življenje.

Vodnarji so pogosto zelo odmaknjeni od dogajanja in ljudi, tudi v romantičnih odnosih. Spolnosti se ne predajajo zelo pogosto, čeprav ne po lastni želji. A vodnarji potrebujejo neko posebno povezavo, ki pa jo včasih s partnerjem vzpostavijo šele po več tednih ali mesecih. Seksu se tako najpogosteje predajajo enkrat na dva tedna, a ko jim popustijo zavore, so odlični ljubimci.

Ribe so zelo zaščitniške in dobrega srca. Ko so zaljubljene, so vedno pripravljene za 'akcijo'. V spalnici so tako najpogosteje aktivne nekajkrat na teden.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  31 .10. 2019 ob  22: 10
Na vasi se itak vec sexa kot v mestu :-)
Istriano |  31 .10. 2019 ob  20: 43
Zadnjič ste pisali, da največ seksajo kmetje in to, kar dvakrat na dan, zdaj pa vsi seksajo po parkrat na mesec. Vse je faljeno kot ponavadi.
Linda |  31 .10. 2019 ob  00: 36
KAKO sem dobil posojilo od te velike družbe

Pozdravljeni, dragi moji, jaz sem Linda McDonald, trenutno živim v Austinu Texas, ZDA. Trenutno sem vdova s ​​tremi otroki in aprila 2018 sem obtičala v finančni situaciji in morala sem refinancirati in plačati račune. Poskušal sem iskati posojila pri različnih posojilnicah, zasebnih in podjetniških, vendar nikoli z uspehom, in večina bank mi je zavrnila kredit, ne polni plena tistim vražam tam, ki jim pravijo posojilodajalca, vsi so prevara, vse, kar hočejo, je vaše denarja in ne boste več slišali od njih, so mi to storili dvakrat, preden sem spoznal gospoda Davida Wilsona, najbolj zanimiv del tega je, da mi je posojilo preneslo v roku 74 ur, zato vam bom svetoval, da se obrnete na gospoda Davida, če vas zanima posojilo in ste prepričani, da mu boste lahko pravočasno odplačali, se lahko obrnete nanj po e-pošti ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Brez kreditnega preverjanja, noben ponudnik z samo 2-odstotno obrestno mero in boljšimi odplačilnimi načrti ter Če se morate obrniti na katero koli podjetje glede zavarovanja posojila brez zavarovanja, se danes za svoje posojilo obrnite na gospoda Davida Wilsona

Ponujajo vse vrste posojila, ki jih imajo

Kratkoročno posojilo (5_10 let)
Dolgoročno posojilo (20_40)
Posojilo za medijski termin (10_20)
Ponujajo posojilo
Posojilo za stanovanje ............., Poslovno posojilo ........ Dolžniško posojilo .......
Študentsko posojilo .........., Posojilo za zagon podjetja
Poslovno posojilo ......., posojilo podjetja .............. itd
E-pošta .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Kar zadeva finančno krizo in posojilo, potem je posojilo David Wilson finančno, prosim, povejte mu. Gospa Linda McDonald vas bo usmerila v dobro srečo ................... ….