KAJ SE JE VČERAJ ZGODILO NA BELEM KRIŽU? Policija, polno avtomobilov, nekdo je ležal na cesti (FOTO)

Kronika

Včeraj se je na Belem križu zgodila huda prometna nesreča. Pirančan je s trikolesnikom trčil v ustavljen avtomobil in se huje poškodoval.

Ob 16.38 so policiste obvestili o hujši prometni nesreči na Belokriški cesti v Portorožu. 36-letni voznik trikolesa iz Pirana je z neprilagojeno hitrostjo v križišču trčil v zadnji del ustavljenega osebnega avtomobila, ki ga je vozil 47-letni Pirančan. Slednji se je namreč zaustavil za osebnim avtomobilom 20-letnika iz okolice Ribnice, ki je hotel zaviti levo v trenutku, ko je nasproti z avtomobilom pripeljala 27-letna voznica iz Pirana. Motorist je po trčenju padel, trikolo pa je odbilo v nasproti vozeči osebni avtomobil.

Voznik trikolesa se je pri padcu huje poškodoval, preizkus alkoholiziranosti pa mu je pokazal 0.39 mg/l. Policisti so mu odredili strokovni pregled za alkohol in mamila. Ob 18.44 je bila cesta ponovno odprta za ves promet, so zapisali na PU Koper.

Kraje in vlomi

V Dolnjih Ležečah je nekdo vlomil v hišo. Pregledal je prostore in ukradel 100 evrov.

V Kopru so ukradli zaklenjen moped znamke Gilera Runner 50, registrskih številk KP VZ-08, črno-bele barve, ki je bil parkiran na označenem parkirnem prostoru za motorna kolesa na parkirišču pri dijaškem domu. Lastnik je oškodovan za 500 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Bffr |  13 .12. 2018 ob  16: 23
Malo ste pomešali osebe, treščil je v voznico...