KAJ SE DOGAJA Z IZOLSKIMA KURJERCAMA? Pretekli teden obstali, danes vozi le ena

Izola

Minuli četrtek so z izolske občine sporočili, da so začasno ostali brez kurjejrc, ki sta po Izoli začeli voziti pred dobrim letom. Razlog pa, okvara. Že naslednji dan so nato javili, da vozita po ustaljenem urniku, a se je včeraj ponovno zataknilo.

ZAČASNO SMO BREZ KURJERC ???? Obveščamo vas, da sta trenutno obe kurjerci v okvari. Prva bo predvidoma znova zapeljala po Izoli prihodnji teden. Hvala za razumevanje.

Posted by Občina Izola - Comune di Isola on Wednesday, August 30, 2023

"Pred dnevi sta bili 'kurjerci' res v okvari, a je pooblaščeni serviser okvaro odpravil in od minulega petka (1. septembra) sta vozili po ustaljenem urniku," so nam na naša vprašanja odgovorili na izolski občini.

Po pojasnilih Komunale Izola, ki z njima upravlja, je šlo za tehnično okvaro, ki pa ji nedavne poplave niso botrovale. Kaj točno jo je povzročilo, bo razvidno iz poročila pooblaščenega serviserja, ki ga v komunali in na občinski upravi pričakujejo do konca tega tedna.

KURJERCI PONOVNO NA CESTI ???? ℹ️ Obveščamo vas, da z današnjim dnem kurjerci znova vozita po ustaljenem urniku.

Posted by Občina Izola - Comune di Isola on Friday, September 1, 2023

"Tako niso še znani niti stroški popravila. Tudi zato ne, ker se je eno vozilo včeraj, v nedeljo (3. septembra), ponovno pokvarilo. Danes torej vozi samo ena 'kurjerca'," še pojasnjujejo na občini, kjer dodajajo, da so se lotili tudi analize vseh dosedanjih okvar, po pridobitvi poročila serviserja pa se bodo odločili za nadaljnje korake.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Shriba |  04 .09. 2023 ob  17: 37
Ma kaka eletrika.
Občina ima nove vizije med katerimi korjerce ni več.
JKDWingChun |  04 .09. 2023 ob  17: 20
12
Ocitno elektrika ni tako zanesljiva kot nam natolcujejo!
Marš nazaj na bencinca in dizla! Itak je to da ki avti onesnažujejo je ena taka bala. Ki tanki, tovorne in potniške ladje, letala ne onesnažujejo a? Ha ha ha