NOVE PODROBNOSTI SMRTI PETLETNICE V ISTRI: S starši je bila na počitnicah, oživljali so jo eno uro

Kronika

Danes okoli 6. ure zjutraj so reševalci obvestili policijo, da v Medulinu zdravniško pomoč potrebuje otrok. Kljub trudu zdravnikov je petletna deklica umrla. Njeno truplo so prepeljali na obdukcijo v puljsko bolnišnico.

Fotografija je simbolična.

Danes zjutraj so starši deklice poklicali nujno medicinsko pomoč, saj se je njeno zdravstveno stanje poslabšalo. Starši so sicer že pred tem iskali zdravniško pomoč zaradi njenih zdravstvenih težav, poroča Glas Istre, po neuradnih informacijah 24sata pa je deklica tožila za hudimi bolečinami v trebuhu.

Po prihodu reševalcev je kljub trudu zdravnikov deklica umrla. Gre za državljanko Češke, ki je bila s starši v Medulinu na počitnicah.

"Klic, da 4,5-letna deklica ne diha, so prejeli danes zjutraj ob 5.55. Reševalna ekipa je bila na kraju ob 6.04," je za Glas Istre povedala Tatjana Čemerikić, v. d. direktorice istrskega zavoda za nujno medicinsko pomoč.

Ko so prišli na kraj, je oče oživljal hčerko po navodilih dežurne dispečerke. Ekipa nujne pomoči je takoj začela s postopki oživljanja otroka. Eno uro so se trudili, da bi oživeli deklico, vendar žal niso uspeli. Obveščena je bila tudi policija, ki je prišla na kraj dogodka. Sum nasilne smrti in kaznivega dejanja je zaenkrat izključen.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija