KAJ JE NOVEGA O ROPARJIH IZ IZOLE? Tako odgovarja koprska policija

Kronika

Poročali smo že o ropu, ki se je zgodil v ponedeljek v Izoli. Danes smo se na Policijski upravi (PU) Koper pozanimali, ali je o storilcih že kaj novega?

Fotografija je simbolična.

Policiste PU Koper je v ponedeljek ob 10.16 poklicala Izolanka in prosila za pomoč. Po njenih besedah sta v stanovanje na Trubarjevi ulici vdrla dva moška in ji zagrozila s pištolo, nato pa premetala stanovanje in ukradla nekaj gotovine ter zlatnino.

Policisti so v okolici postavili blokadne točke in preverjali širšo okolico, povezali pa so se tudi s sosednjimi varnostnimi organi.

S PU Koper, na katero smo se obrnili z vprašanji, kako napreduje iskanje pobegnil roparjev, so nam danes odgovorili le, da roparja še vedno iščejo. Prav tako še vedno zbirajo informacije o dogodku.

Spomnimo, en ropar je bil oblečen v modro majico s kapuco, govoril je italijansko, drugo pa je bil oblečen v črno majico s kapuco in je govoril slovensko. Oba sta imela oblečene dolge hlače in črne superge, visoka pa sta približno 180 cm.

Policisti prosijo vse, ki bi ju kje opazili ali imeli koristne informacije, da jim to sporočijo na 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

BONUS VIDEO: Na Obali so pripravljeni na turiste, bodo ponovili rekordno sezono iz leta 2019?

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija