JUTRI V BONIFIKI BOJ ZA NASLOV DRŽAVNIH PRVAKOV: Med finalisti tudi dijaki SEPŠ Koper

Koper

V Areni Bonifika se bo jutri odvilo finalno tekmovanje srednjih šol v dvoranskem nogometu. Med štiri najboljše slovenske ekipe se je uvrstila tudi domača ekipa Srednje ekonomsko-poslovne šole Koper. In ravno SEPŠ je tudi organizatorka tekmovanja.

"Nogometna zveza Slovenije in Zavod Planica sta med vsemi kandidati za izvajalce tekmovanja organizacijo zaupala prav nam, torej Srednji ekonomsko-poslovni šoli Koper," je zadovoljna Maja Kugonič, športna pedagoginja na omenjeni koprski šoli, ki je še dodala:

"Z uradno otvoritvijo, ki bo ob 10.15, se bo pričelo izredno zanimivo športno dogajanje, saj so prav vsi nogometaši odločeni osvojiti naslov državnih prvakov." Športnike bosta pred začetkom nagovorila podžupanja Kopra Jasna Softić in direktor koprskega zavoda za šport Duško Madžarović.

Nato bodo sledile tekme: prva že ob 10.30, okoli 12. ure bo na sporedu tekma za tretje mesto, veliki finale pa se bo pričel ob 13. uri.

K športnemu programu sodi zraven tudi kulturni program, med katerim plesne in pevske točke, ki so ga pripravili talentirani dijaki SEPŠ.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija