JUTRANJI BES V BERTOKIH: Poškodoval ga je s silo telesa

Kronika

Včeraj ob 7.39 je neznanec s silo telesa poškodoval tipkovnico na bankomatu v Bertokih. O storilcu policisti še poizvedujejo, po končani preiskavi bo na tožilstvo podana kazenska ovadba. Škode je za približno 1.300 evrov.

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 51 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 164 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali pet tatvin, dve poškodovanji tuje stvari in vlom v poslovni prostor. Zaradi kršitev javnega reda so bile opravljene tri intervencije.

Neznani storilec je v zadnjih dneh skozi okno vlomil v slaščičarno na območju Lucije in iz notranjosti odtujil 200 evrov gotovine. Policisti so opravili ogled, sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Postojnski policisti so ob polnoči v Postojni ustavili 43-letnega moškega, ki mu je alkotest pokazal rezultat 0,64 mg/l. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 1.31 so policisti v Piranu ustavili mladoletnika, ki je vozil skuter brez vozniškega dovoljenja. Moped mu je bil zasežen. Brez vozniškega dovoljenja je ponoči v Kopru vozil avtomobil tudi 29-letni moški. Tudi njemu je bilo vozilo zaseženo, zoper oba pa bodo policisti podali obdolžilni predlog sodniku za prekrške.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 17 ilegalnih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija