JUTRANJA DRAMA NA PRIMORSKI AVTOCESTI: V močnem nalivu več kilometrov vozila v nasprotni smeri (VIDEO)

Kronika

Na primorski avtocesti se je zjutraj odvila prava drama, ki bi se lahko hitro spremenila v tragedijo. Med močnim nalivom, ko so brisalci z vetrobranskih stekel avtomobilov komajda odmikali vodo, je voznica pri Vrhniki več kilometrov vozila v nasprotni smeri. Po prijavi so jo policisti ustavili in izločili iz prometa. Med svojim nespametnim dejanjem k sreči ni povzročila prometne nesreče.

Iz videoposnetka, ki ga je na družbenem omrežju Facebook, objavil eden izmed voznikov, ki so vozili po nasprotni strani primorske avtoceste, je sicer razvidno, da je voznica z belim meganom v nasprotni smeri vozila po odstavnem pasu.

Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana, je do dogodka prišlo danes zjutraj nekaj pred 6. uro. Voznica se je od Vrhnike proti Kopru vozila po nasprotni strani avtoceste. "Na kraj je bilo takoj napotenih več patrulj, ki so ustavile promet iz smeri Kopra in 42-letno voznico, ki je počasi vozila po odstavnem pasu, kmalu izsledile ter ustavile pred izvozom Logatec," so zapisali ljubljanski policisti.

Groznoo proti vrhniki v napacno smer ????????????????????

Objavil/a Miha Poreber dne Ponedeljek, 08. junij 2020

Policisti zdaj nadaljujejo z zbiranjem obvestil, ko bodo preverili vse okoliščine dogodka, pa bodo izvedli ustrezne ukrepe. Kazen za vožnjo v nasprotni smeri znaša 1200 evrov in 18 kazenskih točk. Policisti pa lahko sicer ugotovijo tudi, da gre za kaznivo dejanje nevarne vožnje, je za portal 24ur povedal tiskovni predstavnik PU Ljubljana Tomaž Tomaževic.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
nebraska |  11 .06. 2020 ob  13: 50
Po odstavnem pasu in počasneje. Torej, VSAJ TO!