JUHA S PRESENEČENJEM: Restavracijo zaradi incidenta zaprli (VIDEO)

Svet

Priljubljeno korejsko restavracijo Gammeeok na Manhattanu so zaprli po tem, ko se je stranka pritožila, da je v juhi našla mrtvo podgano. Eunice L Lee je na Instagramu objavila fotografijo mrtve podgane, ki sta jo s partnerjem našla v začinjeni goveji juhi, ki sta jo naročila na dom. Vložila sta pravno pritožbo proti restavraciji, ki bo zaprta, dokler ne razjasnijo, kaj se je zgodilo.

O tem dogodku so poročali številni svetovni mediji, med drugimi BBC, The Guardian in NBC News. Nekateri ljudje se sprašujejo, ali je mogoče, da je par sam podtaknil podgano v juho, da bi restavraciji umazal ime. Vendar pa zaposleni v restavraciji trdijo, da bi bilo nemogoče spregledati tako veliko podgano med pripravo juhe. Rezultati preiskave in odločitev sodišča še niso znani.

View this post on Instagram

A post shared by Eunice L Lee (@eunichiban)

View this post on Instagram

A post shared by Gammeeok (@gammeeok_ny_nj)

Kot poroča NBC News, je Michael Mosley, profesor mikrobiologije na univerzi v Michiganu, dejal, da so različni dejavniki, vključno s prevozniki hrane in skladiščenjem, lahko krivi za pojav podgan. "To, da je podgana prišla v juho, ne pomeni nujno, da gre za problem restavracije," je dejal Mosley.

Restavracija Gammeeok je bila prej znana po svojih priljubljenih jedeh in visokih ocenah na spletnih straneh za naročanje hrane. Ta incident pa bi lahko močno vplival na njeno poslovanje in ugled v prihodnosti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija