JERNEJ ŠTROMAJER SPET V ELEMENTU NA TVITERJU: Poglejte odgovor Dončićevega soigralca v Tokiu Luke Rupnika!

Slovenija

Predlani je na Twitterju završalo zaradi neprimernega božičnega voščila, ki si ga je privoščil tedanji državni sekretar Jernej Štromajer. Ta je na družbenem omrežju delil sliko s pripisom "Vesel božič, umazane živali," ki je sprožila val ogorčenja in zahtev po njegovem odstopu.

Štromajerja pa takratni incident očitno ni izučil. Podoben spodrsljaj si je ponovno privoščil tudi med letošnjimi olimpijskimi igrami. "V tej ekipi še Rupnik in Dimec dobro igrata," se je glasil njegov "izraz navdušenja" nad igro slovenske košarkarske ekipe.
Psiholog Kristijan Musek Lešnik je ob Štromajerjevem ponovnem "kiksu" sarkastično komentiral: "Ko gredo bivšemu državnemu sekretarju komplimenti enako dobro od prstov kot voščila za praznike". Na tvit pa mu je odgovoril tudi sam Luka Rupnik, eden izmed dveh omenjenih košarkašev.

Seveda je sporna objava ponovno poskrbela za veliko razburjenja. Uporabniki Twitterja so med drugim zapisali, da je javno opravičilo najmanj, kar po takšnem sramotnem komentarju Štromajer dolguje košarkarjem. Ta se je medtem že odzval na kritike in dejal, da kot velik športni navijač nikoli ne bi napisal nič slabonamernega o naših športnikih, obenem pa se je tudi opravičil, ker objava ni izpadla tako.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Cazzimperio  |  27 .07. 2021 ob  04: 50
Je to tisto prase, ki se oglaša iz korita
joe jaxson |  26 .07. 2021 ob  21: 43
11
BIL MONA, JE MONA IN BO OSTAL MONA !