JELINČIČ V STRAHU ZA ŽIVLJENJE: Pri koprskih policistih vložil kazensko ovadbo!

Kronika

Kot je za medije povedal Zmago Jelinčič Plemeniti, je v strahu za svoje življenje, glede na vse, kar se mu dogaja in kar o novem partnerju nekdanje soproge Monike izve od ljudi. Odločil se je zamenjati ključavnice na svojih nepremičninah. Zaradi nedavnega incidenta je zoper Monikinega partnerja na koprski policijski postaji vložil kazensko ovadbo.

Pred dnevi je Jelinčič v pogovoru za naš portal povedal, se boji, da bi Monika prodala vilo z bazenom v Žusterni, ki jo v ločitvenem postopku terja nazaj. Pred leti jo je v znak ljubezni podaril svoji sedaj že nekdanji soprogi.

Jelinčič naj bi pred dnevi poklical hčerko, ker ga je zanimalo, zakaj še vedno nista priklopljena voda in elektrika v primorski vili, saj se hiša s tem uničuje. Takoj zatem naj bi prejel klic Monikinega partnerja Roka Mikliča, ki naj bi mu dejal, da mu Jelinčič 'že ne bo grozil'. Dejal naj bi mu še, naj počaka 'tam, bomo prišli in zaplesali'.

Spomnimo na napis pred 15 leti, ki se je pojavil v parlamentu na vratih poslanske skupine SNS: "Vsi izbrisani vabljeni na ples, igral vam bo Jelinčič na puško mitraljez!" Avtorja policisti niso nikoli našli.

Jelinčič naj bi še istega dne vložil zoper Mikliča kazensko ovadbo na koprski policijski postaji, saj meni, da je ogroženo njegovo življenje.

Kot še poročajo Slovenske novice, Miklič na omenjene navedbe ni imel komentarja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Tiramola  |  25 .05. 2020 ob  09: 22
Jelinčič s tako poslansko plačo si lahko vzameš eno črno kuharico in čistilko. Tudi če boš samo gledal.
Una Monika je itak za nič. Lp
Heretik |  24 .05. 2020 ob  23: 32
20
Jelinčić naj se preseli v dom starih, kamor spada.
Tom |  24 .05. 2020 ob  22: 04
13
Ah dejte no, za Jelinčiča se ve, da ga je polhen gobec in pogum, če ima "pokrit hrbet", če ne s politiko, pa z nekaj njegovih podpornikov oblečenih v črne srajce! Imajo eno samo pomankljivost, da jih je premalo, pravzaprav čedalje manj! Kar nekaj nas je, ki se spominjajo, kako je "pogumni" Jelinčič v osamosvojitveni vojni "osvobajal" prazna oficirska stanovanja v Ljubljani ! To je presežek Jelinčičevega poguma, tako da mora mali bradati mož pazit, kaj in kako se obnaša z ljudmi, ki ne priznavajo njegovih laži in manipulacij!
Eho |  24 .05. 2020 ob  19: 22
15
Ni mi jasno zakaj imajo moški v podobnih letih ženske.....Nimam nič proti ženskam, vendar zame je to zguba dragocenega časa...In v primeru Jelinčiča še kaj več od tega, boji se, da bo ob del imetja...Kaj ni bolje biti sam, na začetku je sicer težko, toda zadeve kmalu same stečejo na veliko bolje kot prej celo ko si bil še srečen z žensko, kaj šele nesrečen, velika večina ljudi je nesrečna v zakonih...Ženske bolje shajajo če so same, oziroma ne potrebujejo več moških kot nekoč, ni nam treba več skrbeti za njih, vse zmorejo same danes, to je čudovito...Ok. nekateri rabijo ljubezen, ja pa so ja cenejši načini kako opraviti s tovrstnimi potrebami...
Jerneja |  24 .05. 2020 ob  18: 44
Ha, ha, ha, pri vsem tem orožju, ki ga ima še verjetno doma, ga pa res ne rabi biti strah. On ne bo odnehal. Dedec ima denar in čas. Sicer pa, 72 let ima. Glavnina življenja je že itak za njim.
Seveda pa, tako mlade ženske ne bo več dobil. Zdaj bo moral preklopiti na tiste, 50 . Te pa mu verjetno ne dišijo. Verjetno misli, da se splača boriti za Moniko. Njegov slogan je " če ne gre milo, gre a s silo". Ta no Moniki grenil življenje, dokler mu bo na dosegu roke. Ej, ej, dedek, dedek. Teh zadnjih par let bi se pa res lahko umiril.
Ampak... glejte.... vsak po svoje.
Se mi pa smili ona.
td |  24 .05. 2020 ob  18: 16
13
Hja, glede na zgodovino njegovih kriminalnih dejanj, podtikanje bombe, mislim, da je bila vmes tudi zastrupitev, ... bi prej rekel, da se ga lahko bojita bivša in njen novi.
bubobubo |  24 .05. 2020 ob  13: 39
23
pa tak junak, ko je treba vrtet jezik
kokodek |  24 .05. 2020 ob  10: 10
29
če je hišo podaril iz ljubezni, naj bo tiho...sicer pa vse se vrača, vse se plača.....
žveplo |  24 .05. 2020 ob  09: 21
54
In koga brigajo te privatne žajfnice?