JELINČIČ: "Ukrajine do konca leta ne bo več, Amerika pa bo dokončno uničila EU" (VIDEO)

Slovenija

Nekdanji poslanec in vodja SNS Zmago Jelinčič ima o vojni v Ukrajini že od samega začetka drugačno mnenje od prevladujočega. "Zahodni svet govori, kako Ukrajinci zmagujejo, vendar to ni res," pravi Jelinčič. Tudi slovenska politika in vlada po njegovem mnenju lažeta ljudem, saj nočeta povedati, da Zahod vojno z Rusijo izgublja. Opozarja na možnost uporabe jedrskega orožja in posledice, ki jih bo imela Slovenija zaradi pošiljanja orožja v Ukrajino.

Kot pravi Zmago Jelinčič Plemeniti, je v Bahmutu skupina Wagner izgubila okrog 20.000 borcev, na ukrajinski strani je bilo prek 50.000 žrtev in dodatno 84.000 ranjenih. "To kaže na moč ruske vojske. Počasno napredovanje je sistem strategije in taktike ruske vojske, ki je zahodni svet ne razume. "Blitzkrieg", kot so pričakovali zahodni vojaški strokovnjaki, se tukaj ne obnese. Rusi prodirajo počasi in čistijo področje ter zavzeto področje dejansko vzamejo v svoje roke. Ko zavzamejo še Odeso, bo obala Črnega morja ruska. To seveda pomeni tudi povezovanje z delom Srednje Evrope," napoveduje Jelinčič.  

Po njegovem mnenju bo vojna trajala "najmanj do konca tega leta in mogoče še nekaj mesecev naslednje leto. Rusi bodo počasi šli naprej. Ukrajine verjetno ne bo več." V tem času bodo ZDA "s svojimi gospodarsko-vojnimi resursi in potezami uničile Evropsko unijo. Ta je pravzaprav na tleh."

Jelinčič opozarja tudi na kopičenje jedrega orožja v Evropi in razmišljanja ameriškega predsednika Joeja Bidna, da bi se ga namestilo tudi na ukrajinskem ozemlju. "V tem primeru se pa lahko zgodi tisto, kar se vsi bojimo: da Rusi vržejo dve, tri taktične atomske bombe. Radioaktivnost je grozljiva. Rusi so že zbombardirali skladišče britanskih izstrelkov za tanke, ki so imeli konice iz osiromašenega urana; ta uran je izparel in oblak je šel nad Poljsko. Del populacije bo imel hude posledice, rakasta obolenja, podobno kot se je zgodilo v Iraku in Južni Srbiji."

Kje je v tem konfliktu Slovenija? "Slovenija je naredila izredno bedasto potezo. V Ukrajino smo poslali orožje; glede na število prebivalstva celo največji odstotek. Ko bodo Rusi zmagali, nas bodo 'odpikali'," je prepričan Jelinčič, ki opozarja, da nihče ne razmišlja o lastni domovini. Meni tudi, da slovenska politika in slovenska vlada lažeta ljudem. "Ljudje ne vedo nič. Konstantno so podvrženi dirigiranim novicam iz anglosaksonskega področja. Resnice nočejo povedati. Nočejo povedati, da Zahod izgublja, da Ukrajina izgublja."

Celotno razmišljanje Zmaga Jelinčiča Plemenitega o vojni v Ukrajini si lahko ogledate na tej povezavi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Uroš |  31 .05. 2023 ob  21: 42
-1
Zmago sedaj še niso volitve
Nisemlevi |  30 .05. 2023 ob  16: 23
-4
Sploh ne razumem, da mi je bil Zmago celo všeč, nekoč. V Srbijo nagnat, skupaj s kipom maršala klavca.
japajade |  29 .05. 2023 ob  23: 35
-6
Lažniva kreatura in omenem sromota od predstavnika človeka , poimenovan Jelinčič, naj najprej pres vsemi pole, kaj od njegovih neumnih napovedi se je do sedaj uresničilo !? Lažnivemu pokvarjencu ni preostalo nič drugega, kot ceneni populizem , ki z realnostjo nima nobene zveze ! Pika!
Prognostik |  29 .05. 2023 ob  21: 16
-14
Jebote, koliko rusofilov je tukaj. Fehtat znajo ko kaj rabijo, na skrivaj pa ti delijo minuse.
kokodek |  29 .05. 2023 ob  14: 20
19
od vedno naklada in išče pozornost tudi z butastimi in sovražnimi vsebinami, tudi tokrat morda pretirava, ma ni daleč od resnice
manemebasat |  29 .05. 2023 ob  13: 50
31
Bravo, vse je res!
mozartkugeln |  29 .05. 2023 ob  13: 03
Ljudje ne razumemo in ne vemo nič, razen gospod plemeniti, ki teh številk zagotovo ni privlekel iz riti. Ker On Ve. cmon
pinkopalinko |  29 .05. 2023 ob  11: 02
-29
Kip na njegovem vrtu bi se najraje pogreznil v zemljo od sramu.
Prognostik |  29 .05. 2023 ob  10: 51
-44
Rusom se gre da ropajo naravne vire. Drugega ni. Nimajo nobene tehnologije, nobenih patentov, ničesar, za razliko od Kitajske.
Zato je Rusija nevarna. Čisti imperializem.
Boršteran |  29 .05. 2023 ob  09: 18
-27
Ma dej dej anka ta se obrača kot veter zapiha. Ve kaj ljudje hocejo slišat in to cilja, a kasneje spet neki zajebe s kako izjavo blentavo in tako naprej.
C c c otrok v telesu starčka