JE ZELENSKI SVOJO VILO V TOSKANI ODDAL RUSOM? Razkrinkale naj bi ga dopustniške fotografije

Svet

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski svojo vilo v Italiji, v Forte dei Marmi na severu Toskane, oddaja za 50.000 evrov na mesec. V tej novici pa ni presenetljiva cena najemnine, ampak podatek, da naj bi bili najemniki Rusi.

Po pričetku vojne v Ukrajini, ki jo je sprožila ruska invazija, je namreč Zelenski Evropo, vključno z Italijo, pozval, naj ne sprejema ruskih turistov ter oddaja v najem hiš in jaht. Il Tirreno pa ugotavlja, da je sam na to očitno pozabil. Njegovo vilo naj bi v avgustu namreč najel ruski par s prebivališčem v Londonu.

Da v vili ukrajinskega predsednika dopustujejo "sovražniki", je Il Tirreno ugotovil iz objav na družbenih omrežjih, kjer je ruski par delil fotografije, posnete v razkošni beli hiši z vrtom in bazenom. Lastnik nepremičninske agencije Villas Real Estate, ki je vilo oddala v najem, to hipotezo sicer zanika, a potrjuje, da je bila vila oddana v mesecu avgustu. "To ne drži, najemniki niso bili Rusi, a več ne morem izdati zaradi varstva osebnih podatkov," pravi Claudio Salvini. "Trenutno je vila prazna, vendar ponavljam, da ni bila oddana ruskim državljanom," je še dodal.

Kot ugotavljajo mediji, naj bi bili turisti, ki so se naselili v vili Zelenskega, dejansko ruskega porekla, a naj bi že dlje časa bivali v Angliji, lahko da imajo celo angleško državljanstvo, piše Corriere della Sera.

Štiri milijone vredno vilo je Zelenski sicer kupil še v času, ko se je preživljal kot igralec in je v Italiji z družino preživel veliko poletij.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  02 .09. 2022 ob  09: 34
-8
Kot prvo, če oddaja agencija...Zelenski nima nič s tem. Tudi mojo nastanitev so Rusi, ki živijo v Angliji želeli najet prek bookinga...ko ke tip začel spraševat o nadomestni postelji...mi je dalo takoj slutit, da jih želi prit več kot najavljeno...sem jih zavrnil. Kljub temu, da jw booking vztrajal pri tem, da jim oddam in kar ke še najbolj smešno celo so me iz bookinga prosili, da jim dam nižjo ceno za naslednji termin češ oni hočejo mojo nastanitev!?!?!?! Poslal sem jih v tri p.m. Tako da sem se odločil, da po končani sezoni odklopim booking saj ga ne rabim...prej obratno. Skupina LGBTQ naj se futra prek svoje ljube ispiriene klientele. In ja Ruse ne sprejemam kot goste, tako kot tudi komunjare ne! Pa lep dan vam želim rusofili lol
manemebasat |  01 .09. 2022 ob  22: 07
18
Zelenski je pajac, kriminalec, zdrogiranec, spirjenec in marioneta NATA ki svojo rit prodaja najboljsemu ponudniku
Ištrijan |  01 .09. 2022 ob  20: 12
21
Eh, zelenko, zelenko,......ti si res en glumac. Drago te plačujemo, kljub temu, da te dobro poznamo/jo! Komu na čast?!

Drugače pa, klovni v Ukrajini imajo najbrž res dobre plače, da si je lahko v Italiji kupil hiško za 4 MIO EUR........
Maestral30knots |  01 .09. 2022 ob  18: 12
22
Hja denar je denar pa naj bo od kogarkoli, ko ga dobi na račun ni važno čigav je samo da ga je čimveč.
Drugace pa Zelenski bi bil nihče in velika nula vrez Rusije
Stric iz ozadja |  01 .09. 2022 ob  17: 09
12
Rusi z državljanstvom Velike Britanije... Podobno kot pri nas.... Vseh barv in narodnosti, a s slovenskim potnim listom. V srcu in duši pa povsem nekaj drugega.