JE VAŠ FACEBOOK POLN ČUDNIH OBJAV SLAVNIH LJUDI? Niste "shekani", problem je veliko širši

Svet

Zdi se, kot da so slavne osebe z drugimi uporabniki Facebooka delile vse, kar piše na njihovih zidovih. A temu ni tako. Milijoni uporabnikov Facebooka so bili nemalo presenečeni, ko so danes zjutraj odprli svoj profil, pogledali na zid in zagledali kopico objav, ki so jih drugi uporabniki objavili na straneh znanih osebnosti.

Težava je tako razširjena, da so se ljudje začeli pritoževati nad DownDetectorjem, stranjo za spremljanje delovanja internetnih strani.

In medtem ko se uporabniki tam pritožujejo, da so njihovi profili videti "shekani" in da ne vidijo niti ene "uporabne" objave, s strani podjetja Meta ni odziva. Na uradni strani, ki spremlja 'zdravje' platforme, je navedeno, da ni težav.

In tako kot vedno, ko pride do težave s Facebookom, so se uporabniki obrnili na Twitter, da bi dobili odgovore. Nekateri so objavili tudi, kako so videti njihovi Facebook profili, kar najbolje pove, kako razširjena je težava.

In medtem ko nekaterim ni všeč, da so znani ljudje 'zavzeli' njihov zid, so drugi izkoristili priložnost za širjenje nekaterih ne ravno spodobnih stališč in mnenj.

Facebook za zdaj molči, ali je težava navaden 'hrošč' ali pa je Facebook 'shekan', še ni znano, poroča ZIMO.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija