JE RES MISLIL, DA JIM BO UŠEL? Pijan "ignoriral" policiste, nato zapeljal na dvorišče hiše; ugotovili cel kup kršitev

Kronika

V okolici Postojne so policisti na cesti Prestranek–Orehek ustavljali voznika osebnega avtomobila z zvočnimi signali in modrimi lučmi, voznik pa na znake ni ustavljal, temveč je odpeljal na dvorišče stanovanjske hiše v Orehku. V postopku je bilo ugotovljeno, da je osebni avtomobil vozil 45-letni moški, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako je imel na vozilu nameščene registrske tablice, ki ne pripadajo vozilu, registracija vozila pa je potekla. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,71 mg/l alkohola. Ker ne poseduje vozniškega dovoljenja so mu vozilo zasegli. Zoper njega bodo napisali obdolžilni predlog.

Fotografije so simbolične.

V okolici Škofij je bil ustavljen 45-letni voznik neregistriranega mopeda, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu policisti vozilo zasegli. Zoper njega bo napisan obdolžilni predlog. 

Zvečer so policisti pri Obrovem ustavili 43-letnega voznika osebnega avtomobila, državljana Hrvaške, kateremu so odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,86 mg/l alkohola. Vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje, zoper njega bo napisan obdolžilni predlog.

Ponoči so policisti v Izoli ustavili 67-letnega voznika osebnega avtomobila, državljana Avstrije, kateremu so odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,88 mg/l alkohola. Zoper voznika je bilo odrejeno pridržanje, odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje in bo danes tekom dneva priveden k sodnici.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija