JE PEDOFILA UBIL IZ MAŠČEVANJA? Spolno je zlorabljal njegovi mladoletni hčeri, ena je storila samomor

Kronika

Karabinjerji so konec prejšnjega meseca aretirali dve osebi zaradi umora 45-letnega pastorja Giuseppeja Matarazza, ki je bil ustreljen 19. julija v kraju Frasso Telesino v italijanski pokrajini Benevento. Matarazzo je tedaj ravno prišel na prostost po prestajanju enajst in pol leta dolge zaporne kazni zaradi zlorabe dveh deklet. Ena od njiju je kasneje storila samomor. 

Umorjeni Giuseppe Matarazza

Materazza se je po vrnitvi iz zapora nastanil pri svojih starših. Usodnega 19. julija lani sta se mu, z izgovorom, da ga želita vprašati za neko informacijo, približala moška z bordo avtomobilom in ga dvakrat ustrelila.

Policija ni izdala imen dveh nedavno aretiranih oseb, je pa že od lanskega septembra preiskovala tudi očeta dveh zlorabljenih deklic.

Materazza je spolno zlorabljal dve mladoletni sestri in ena od njiju si je vzela življenje januarja 2008. Stara je bila 15 let. 

Storilca so aretirali leta 2009. Oproščen je bil obtožbe, da je sprožil samomor enega od deklet in bil namesto tega obsojen za spolno nasilje nad sestrama.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija