JAVNA RAZGRNITEV PROSTORSKEGA AKTA ZA KAJUHOVO-HUDOURNIK MORER: Pripombe in predloge zbirajo preko spleta, izjemoma osebno

Izola

Od torka, 26. januarja, do vključno 26. februarja bo potekala javna razgrnitev in obravnava osnutka novele odloka o zazidalnem načrtu Kajuhova-hudournik Morer v Izoli. Zaradi preprečitve širjenja covida-19 bo gradivo razgrnjeno le digitalno. Njegova javna obravnava bo zagotovljena na elektronski način v obliki videopredstavitve.

Osnutek prostorskega akta bo javno razgrnjen v digitalni obliki na spletni strani Občine Izola. V okviru javne razgrnitve in obravnave bo zainteresirana javnost preko elektronskega obrazca 10. februarja od 8. do 18. ure lahko podajala svoja vprašanja, na katera bo pripravljavec oziroma izdelovalec akta odgovoril v najkrajšem možnem času ter odgovore objavil na spletu, so sporočili z izolske občine.

Posameznikom, ki iz upravičenih razlogov ne bodo mogli dostopati do spleta, bodo dodatna pojasnila nudili tudi na uradu, in sicer po predhodni najavi ter z ustreznimi ukrepi za preprečitev širjenja novega koronavirusa.

V času javne razgrnitve dokumenta lahko vse fizične in pravne osebe, organizacije ter skupnosti podajo pisne pripombe in predloge k razgrnjenemu gradivu. Na kakšen način, je zapisano na spletni strani občine.

Rok za podajo pripomb bo potekel zadnji dan javne razgrnitve. Pri tem se šteje, da je pri dajanju pripomb in predlogov z navedbo imena in priimka ali drugih osebnih podatkov podano soglasje za objavo teh podatkov v javno objavljenih stališčih. Osebe, ki ne želijo, da se v stališču objavijo njihova imena in priimki ali drugi osebni podatki, morajo to posebej navesti, so še sporočili z Občine Izola.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija