JANŠA VABI NA SESTANEK VSE POSLANCE, KI PODPIRAJO VLADO: Dobijo se na Brdu, o čem bo tekla beseda?

Slovenija

Premier Janez Janša je povabil vse poslance koalicije in poslance, ki podpirajo trenutno vlado, na sestanek na Brdu pri Kranju. Ta bo naslednji petek, 14. januarja, beseda pa bo tekla predvsem o pomembnih projektih, ki jih še lahko izvedejo do konca mandata.

Beseda bo verjetno tekla tudi o zakonu o demografskem skladu in zakonu o dohodnini.

Med drugim je predsednik vlade na srečanje povabil tudi poslance DeSUS in SNS, poslanca narodnosti in nekatere ministre. V poslanski skupini DeSUS so sicer za Televizijo Slovenija pojasnili, da se sestanka ne bodo udeležili, saj so poslanci opozicije.

Vabilo na omenjeni sestanek je po navedbah POP TV pomotoma prišlo na naslove vseh poslancev.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  05 .01. 2022 ob  10: 06
-7
@kokodek že bruha gluposti. To ti je klasična izjava enega, ko v življenju ni dosegel ama baš ništa, kaj šele, da bi sploh dojel, kako deluje gospodarstvo. Res je, da bo manj za državo...? ampak to za tisto z vzporednim sistemom !! Ko boš vodil kako podjetje vredno omembe....se oglasi. Mi vsi delamo za državo, kaj pa država daje nam ? Ko rabi kak aparat v bolnici....kdo je bil zadnji donator ? Anonimnež, ki je prispeval 400 000 eur za nov aparat ! Po tvojem bi moral dat tisti, ki imajo mesečno bruto plačo 600 eur ? Eni nimate blage veze o tem kako deluje gospodarstvo kaj šele to, da bi nekaj ustvaril v njem ! Saj za to obala stagnira...ker imamo volilno telo, ki ne presega grama mozga v glavah !
kokodek |  05 .01. 2022 ob  08: 45
zakon o dohodnini prinaša ugodnosti samo za bogatejše, blizu nič za navadne ljudi in manj za državo.Temu sledi splošna revščina.