JAN KOPRIVEC SE VRAČA DOMOV: Izkušeni vratar, ki je branil tudi za Cagliari in Udinese znova v Kopru

Koper

Izkušeni 34-letni nogometni vratar Jan Koprivec, ki je branil za Cagliari, Udinese, Bari in Perugio v Italiji, kasneje igral še na Cipru in Škotskem, nazadnje pa je bil član Tabora iz Sežane, bo v naslednjih dveh sezonah igral za Koper, je na klubski spletni strani zapisal edini slovenski prvoligaš z Obale.

"Občutki so odlični, končno sem na Bonifiki v vlogi domačina. Res sem zelo vesel in si želim, da bomo napolnili tribune, ker si Koper to zasluži," so bile prve besede Koprivca, ki se po dolgih letih vrača domov.

Jan Koprivec se je vrnil domov! Podpisal je dveletno pogodbo. #ForzaKoper???????? »Občutki so odlični, končno sem na Bonifiki...

Objavil/a FC Koper dne Četrtek, 01. junij 2023

Koper je zapustil leta 2007, ko je z mladinsko ekipo, v kateri je bil tudi športni direktor Ivica Guberac, osvojil naslov državnih prvakov. V zadnjem obdobju je bil nekajkrat blizu vrnitve, tokrat je prišlo do realizacije.

"Res je, tisto kovidno obdobje je bilo malo čudno. Po vrnitvi iz Škotske smo bili blizu dogovora, a se ni izšlo. Sem pa pri sebi čutil, da bo enkrat že prišel pravi trenutek in zdaj sem tu. Odlika dobrega kluba je tudi prava povezanost med upravo, trenerji in igralci. Veliko se dela na temu, zato sva se s športnim direktorjem zelo hitro dogovorila," je še dodal Koprčan.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija