"IZVIRNOST NOČNIH OBISKOVALCEV NIMA MEJA": Je dolgčas v Portorožu res tako velik? (FOTO)

Piran

Javno komunalno podjetje Okolje Piran je na Facebooku izrazilo svojo nejevero nad domiselnostjo obiskovalcev Centralne plaže Portorož, ki pa jim povzroča precej nepotrebnega dodatnega dela. "Kje vse nas zjutraj pričakajo zabojniki ... Izvirnost nočnih obiskovalcev nima meja," so zapisali ob zgovornih fotografijah.

Fotografije prikazujejo zabojnike na nepričakovanih mestih - na robu ozkega pomola ali na vrhu opazovalnega stolpa reševalcev iz vode.

Nekatere komentatorje so podvigi, ki zahtevajo kar nekaj truda, pošteno nasmejali, drugi pa so se spraševali, ali na plaži ni varnostnikov oziroma kamer. Nekaj pa jih je ugotavljalo, da je tovrstno početje najverjetneje posledica dolgčasa. "Če bi se ljudje imeli kje zabavati, se to najbrž ne bi dogajalo. Če je kanta za smeti zabavna, potem veš, kakšen dolgčas je v turističnem mestu, kjer se dobesedno zvečer nimaš kam dati," je zapisal uporabnik Facebooka.

Kje vse nas zjutraj pričakajo zabojniki ???? Izvirnost nočnih obiskovalcev nima meja ????????????

Objavil/a Okolje Piran dne Četrtek, 29. julij 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Menebriga |  01 .08. 2021 ob  16: 38
joca amster damm pozabljaš, da se ljudje s svojim obnašanjem prilagajamo okolju, še posebej, če nam to okolje naše deviantno obnašanje dovoljuje. Zato bo treba najprej pred svojim lastnim (občinskim in funkcionarskim, vodstvenim,) pragom pomesti oz. si že enkrat priznat, da so (smo) sami zajeb.... svoj turizem in njegovo vizijo. Pa da boš lažje razumel: to je približno tako kot s toaletnimi prostori. Če so wc v lokalu sveti od čistoče, ti bo nerodno, da bi pustil svinjarijo za sabo. Če pa je ta zanemarjen in umazan, te pa najbrž ne bo nič pekla vest, če boš pustil tudi ti malo svinjarije za sabo.
Menebriga |  01 .08. 2021 ob  16: 30
Dokler se bo okrog turističnega korita vrtela "kontinuiteta", ki ji je še vedno le do polnega lastnega žepa in dokler ne bo na županskem položaju nekdo, ki ne bo nikomur v občini nič dolžan, se s turizmom v Portorožu ne bo zgodilo nič prebojnega. GGM je s tihim privoljenjem župana dovolil (v čigavem imenu in kdo je to potrdil?), da so gostinci s svojimi mizami uzurpirali sprehajalne poti (Cacao v Portorožu, Danoi v Piranu.......), portoroška plaža je ponoči skoraj v temi, na glavni promenadi si v nevarnosti da te zbije nekdo na skiroju - kam naj se gre gost ali domačin mirno sprehodit ali posedet ob morje? Plaža v Luciji je popolna sramota in degradacija naš občanov s strani Miškota. Me zanima, če je svoje dvorišče pri hišah v Piranu in Grožnjanu tudi tako "kvalitetno" zbetoniral, kot je to plažo pod Metropolom, ki smo jo domačini komaj čakali. Naj pove, kdo je tak zmazek naredil in koliko je pokasiral iz davkoplačevalskih žepov. Ali sploh obstaja kak nadzornik, da je dovolil tako vajeniško mojstrovino? Raja bo itak vse plačala, tudi večne hišne prisklednike na Okolju. Kje ste sedaj razno razne facebook iniciative, pa krajevne skupnosti? Zadković, a si si šel mogoče pogledat na to plažo, kako sposobnega direktorja Okolja imaš?
AmandaCain |  31 .07. 2021 ob  21: 32
-2
Google maksāja par visiem tiešsaistes darbiem mājās no 16 000 līdz 32 000 USD mēnesī. Jaunākais brālis bija bez darba trīs mēnešus, un pirms mēneša viņas čeks bija 32475 ASV dolāri, viņa strādāja mājās 4 stundas dienā, un nopelnīt varēja vēl vairāk ... www.smartpay1.com
joca amster damm |  30 .07. 2021 ob  18: 14
19
občinski redarje nikjer jih je premalo policistov prav tako
jebiga evo butični turisti seralice iz kontinenta , so ta glavni jebe se njim za vse..pokozlajo poščijejo se oni na vse za kar se trudimo trudijo ,,da bo za take izmečke obala lepša
neandertal in avstralopitek LJ KR NM MS,,grozaaaaaaaaaa
škifoti forešti merdaccie maledette
Pjero Shriba |  30 .07. 2021 ob  13: 50
18
Portorož, mesto elitnega turizma.
Slišal sem , da naj bi GiGi Mišič postal direktor komunale Monte Carlo.
Tudi tam je potrebno marsikaj sanirat.
Cazzimperio  |  30 .07. 2021 ob  11: 53
24
Na plaži so obljubili, da bosta tam dva delavca celo noč (torej 2x8 ur) skrbela za čistočo in red.
Seveda tam ni nobenega.
Kooperant samo ure piše.
Uzurpator javnega denarja pa vse te ure podpiše.
Razgrajači bi lahko na opazovalnico postavili tudi bager in kamion ki se cel dan vozi okoli kopalcev. S tistim betonom so pa degradirali vso stroko gradbeništva.
Komunala ni spodobna upravljati s plažo.