IZVABI IZ NJE POHOTNICO ŠTEVILKA ENA: Počni te stvari in prosila te bo za seks

Trendi

Ženske navadno potrebujejo več časa za ogrevanje pred seksom, zato ne hiti! Če želiš, da te prosi za seks, ne pozabi, da ni pomembna hitrost, ampak kvaliteta. Več kot je strasti, večji je užitek. Ženske preprosto obožujejo nežne poljube in dotike, zato s tem ne boš nikoli zgrešil. Tudi če seksa nisi imel v planu, lahko nežnost iz nje izvabi pohotnico številka ena.

1. Upočasni

Seks ni tekma, podiranje rekordov ali boj za medaljo. Ženske imajo rade predigro in veliko dotikov. Počasi se dotikaj njenega trebuha, rok, nog ... in jo povsod poljubljaj. Na začetku pa se osredotoči predvsem na zatilje. Dotikaj se njenega obraza med pogovorom, kolena med pitjem kave ...

2. Daj ji drobtinice in počakaj

Začni jo poljubljati po telesu in se ustavi ter ​​jo pusti, da malo čaka. Nato prevzemi nadzor. Če želi, da nadaljuješ, jo pusti, da še malo počaka. To jo bo dodobra vzburilo.

3. Povej ji, kako si je želiš

Šepni ji, kako lepa je in kako močno si je želiš. Pusti, da začuti topel vetrič tvoje sape na njenem ušesu. Marsikateri ženski se bo naježila koža od navdušenja.

4. Nameni ji veliko nežnih poljubov

Bolj nežni so poljubi, večja je strast. Pokaži, da si pravi ljubimec, ne seks mašina. Na začetku se vzdrži sline in se osredotoči na ustnice, vrat in predel okoli ušes.

5. Malo jo grizljaj

Med nežnimi poljubi jo malce ugrizni in se osredotoči predvsem na ušesa in spodnjo ustnico. Bodi nežen, a včasih malo bolj grob. Trepetala bo od užitka, piše na portalu Indiatimes.

6. Bodi nepredvidljiv

Bodi spontan in nepredvidljiv. Bolje je, da ne ve, kaj je tvoj naslednji korak, ker je tudi negotovost vznemirljiva.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Panin |  20 .02. 2022 ob  01: 28
Ji vrzes kost za glodat..
Reces kako ma dobre joske in se poberes
 |  19 .02. 2022 ob  16: 30
uau kako dober članek
regional dejte se specializirat za sexologe ..fajn res
aja, pod točko tri sem ji nekaj lepega rekel in me je odpikala in zaloputnila z vrati
ful hvala za teke ku...veve nasvete
ma ste ene mone res