IZREDNO STANJE V ANKARANU: Hotel Adria oropali oboroženi in zamaskirani neznanci (FOTO)

Kronika

Policisti so bili danes malo pred poldnevom obveščeni o ropu v hotelskem kompleksu v Ankaranu, po neuradnih informacijah gre za hotel Adria Ankaran. Neznani storilci so ukradli večjo vsoto denarja, v ropu pa ni bil nihče poškodovan, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Policisti in kriminalisti na terenu izvajajo aktivnosti, da bi izsledili storilce. Več informacij bodo posredovali pozneje, so še sporočili s koprske policijske uprave.

Do oboroženega ropa, ki so ga izvedli zamaskirani neznanci, naj bi prišlo v upravni stavbi hotela Adria Ankaran ob 11.50. Nihče od zaposlenih pri tem ni bil poškodovan.

Policisti so na cestah postavili blokade, na katerih pregledujejo voznike in potnike v vozilih. Blokada je na Lazaretu ter na Jadranski cesti ob izvozu za Sermin. Kot sporočajo bralci, je Ankaran 'blokiran', saj policisti 'v polni bojni opremi pregledujejo in preverjajo vsak avto posebej'. Območje pregledujejo tudi s policijskim helikopterjem.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  02 .07. 2019 ob  09: 50
Naključje? Po moje ne . Roparji so morali imeti dobre notranje informacije.
joe jaxson |  01 .07. 2019 ob  20: 42
totalno brez veze; kot da bi "kremenčkovi" lovili diaboika v jaguarju ! punce sta na blokadi v blokec , na soncu pri 32 z kemikom, zapisovale tablice vozil, ki so šla proti Kp ... isto kot v sosednih državah ali v usa npr, kjer ko policijsko patruljno vozilo preko kamere snema tablico vozila pred sabo iz usa baze podatkov registr tablic že vidi/ve čigavo je, s kje je in ...svaka čast puncam za voljo in vzdržljivost na soncu pri "polni bijni opremi" - to me spominja na jugo finte iz služenja vojaškega roka, ko smo morali, čeprav je pihalo ko blesavo, pobirat listej v parku vojašnice ?!
Komunisti, povsod so |  01 .07. 2019 ob  18: 09
Neznanci ... 50 let so naši starši delali za njihove. Ni vrag, da bodo njihovi razvajeni sinovi sedaj morali delat ?!
Drek |  01 .07. 2019 ob  16: 38
Kaj orozje so mogoce bile tiste puske ki so zmanjkale?