IZOLSKI VESLAŠKI KLUB SE BO IZSELIL IZ PROSTOROV NA TOMAŽIČEVI: Napovedana je združitev

Izola

Izolski občinski svet je na včerajšnji izredni seji med drugim potrdil menjavo občinske parcele ob stavbi na Tomažičevi 10b in občinske parcele ob športni dvorani na Kraški ulici ter delu tamkajšnjega igrišča. Veslaški klub Izola se bo tako iz objekta na Tomažičevi izselil, izolska veslaška kluba pa sta napovedala združitev.

Svetniki so sprejeli sklep o ukinitvi javnega dobra na več nepremičninah ob stavbi na Tomažičevi 10b. Za te parcele v lasti Občine Izola je občinski svet potrdil menjavo s parcelo ob športni dvorani na Kraški ulici ter na delu obstoječega nogometnega igrišča, ki ga občina potrebuje za razvoj športa in investicije v dotrajano športno infrastrukturo. Veslaški klub se bo izselil.

Upravna odbora Veslaškega kluba Izola ter Veslaškega kluba Argo Izola sta potrdila namero združitve obeh klubov. "Veseli me, da sta oba kluba spoznala, da skupaj zmorejo več in da je postopek združitve obeh izolskih veslaških klubov požel veliko podporo članov. Predvsem gre zahvala predsednikoma in ostalim predstavnikom klubskih upravnih odborov, ki so se postopkov združitve lotili resno in odgovorno tudi do vseh preostalih članov ter postopek uspešno izpeljali do konca," je odločitev komentiral župan Danilo Markočič.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija