IZOLSKA ŽUPANOVA LISTA PRINAŠA SVEŽE ZAMISLI IN ZAGNANOST: "Tudi mi smo Izolani in Izolanke"

Izola

Izolsko županovo listo poleg županskega kandidata, Danila Markočiča, tvori še 20 kandidatov in kandidatk za občinski svet, katerih imena Izoli še zdaleč niso tuja. Prinašajo sveže zamisli in zagnanost, obenem pa s svojim strokovnim poznavanjem različnih področij in prepoznavnostjo predstavljajo doprinos k razvoju Izole.

Izolsko županovo listo sestavlja deset kandidatov in deset kandidatk, ki so si med seboj različni po letih, izobrazbi, izkušnjah in še marsičem, a ravno njihova raznolikost dela Izolsko županovo listo edinstveno. Sestavljajo jo namreč strokovnjaki z različnih področij, kot so šolstvo, zdravstvo, kmetijstvo, ribištvo in turizem, pripadniki športnih, kulturnih in gasilskih društev ter predstavniki in zagovorniki vseh družbenih in starostnih skupin v Izoli.

Člani liste so iz svojih izkušenj in poznavanj različnih področij izhajali tudi pri oblikovanju programa, ki je zato ambiciozen in temeljito dodelan. "Tudi mi smo Izolani in Izolanke, poznamo marsikatero situacijo in zato razumemo potrebe občanov in občank, saj so to skupni cilji vseh nas."

Na Izolski županovi listi so tudi posamezni člani stranke Izola je naša, saj so v sodelovanju in povezovanju prepoznali priložnost za uresničitev programa in ciljev, ki so jih sami zasledovali. Ob tem sporočajo, da stranka Izola je naša še vedno deluje in ostaja zvesta vrednotam, za katere se je vselej zavzemala.

Izolsko županovo listo sestavljajo Danilo Markočič, Martina Soban, Anton Baloh, Manca Vadnjal, Elvis Ćatić, Alida Hribar, Simon Felda, Maja Cetin, Tomaž Petvar, Hermina Zelinšček, Marjan Novak, Belma Cerić, Dušan Kitić, Rozana Prešern, Alenka Baruca Arbeiter, Franc Poropat, Barbara Blaževič, Željko Češnjaj, Dario Peroša, Tatjana Golub Lolovski in Klemen Toth.

Vključitev na Izolsko županovo listo in izvolitev v občinski svet za kandidate in kandidatke predstavlja možnost vzpostavitve pristnega in trdnega stika med občani in občinsko upravo, pri čemer si bodo vselej prizadevali za iskanje skupnih rešitev in kompromisov.