IZOLANKE OSTAJAJO NEPREMAGLJIVE: Na domačem terenu zanesljivo do novega naslova državnih prvakinj (FOTO)

Izola

Minulo soboto se je v Izoli odvil zaključni turnir 1. slovenske namiznoteniške lige. Domačinke so ponovno dokazale, da so nepremagljive. V finalu so s 5:2 premagale Kajuh Slovan iz Kodeljevega in prišle do četrtega zaporednega naslova državnih prvakinj. V moški konkurenci so slavili Mariborčani.

Junakinja izolskega Namiznoteniškega kluba (NTK) Arrigoni je bila 18-letna reprezentantka Lea Paulin, ki je dobila vse tri svoje posamične dvoboje. Obakrat je do zmage prišla tudi Jana Ludvik, najboljša igralka rednega dela državnega prvenstva, piše na spletni strani Namiznoteniške zveze Slovenije (NTZS). Za Arrigoni je na zaključnem turnirju igrala še Urška Čokelj, med sezono pa sta ekipi pomagali tudi Manca Paljk in Minea Ljuca.

Na tretjem mestu je končala ekipa iz Logatca.

V moški konkurenci so slavili Mariborčani, ki so v finalu s 5:3 premagali Ravenčane iz Inter Diskonta. Mariborčani so se za svoj deseti naslov državnih prvakov sicer morali pošteno potruditi. Junak finalnega obračuna je bil Tomaž Roudi, ki je dobil vse tri svoje posamične dvoboje.

Koroška Xiom Muta je državno prvenstvo končala na tretjem mestu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Silvana63 |  22 .06. 2020 ob  13: 16
Čestitke vsem, tudi Zdenkotu, ki je z njimi začel delati in jih do sem pripeljal. BRAVE PUPE!