IZOLANKA, KI JO TRENIRA DEJAN ZAVEC: Rudolfova z odprtega državnega prvenstva prinesla zlato

Izola

Športna dvorana v Podčetrtku je minuli vikend gostila odprto prvenstvo Slovenije v boksu, najmočnejši turnir v državi, ki šteje tudi za jakostno lestvico boksarske zveze Aiba.

V različnih starostnih kategorijah je v finalu nastopilo kar 16 slovenskih boksarjev in boksark. Zlato medaljo so za Slovenijo med člani osvojili Tadej Černoga, ki je zmagal v kategoriji do 60 kilogramov, v ženski konkurenci pa sta zmagali Vida Rudolf (do 57 kg) in Katja Gajić (do 81 kg).

Sara Smajić Luzar in Vida Rudolf (na sliki desno)

Rudolfova je sicer glasbenica in poučuje violino. Rojena je v Izoli, sedaj živi v občini Ivančna gorica in trenira pri Dejanu Zavcu. Na turnirju v polfinalu je premagala hrvatico Saro Luzar Smajić, v finalu pa prepričljivo premagala predstavnico nemške reprezentance Eliso Rohde.

Pred tem je Rudolfova že osvojila srebro na pomembnem ženskem turnirju Golden Girl na Švedskem v februarju tega leta. Sedaj se pripravlja na Evropsko prvenstvo za ženske, ki bo v Španiji letos konec avgusta.

Foto: Sara Ros

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Bižad |  11 .06. 2019 ob  07: 40
Če se imaste za regijonalno glasilo bi bilo prav, da bi omenli, da je Tadej Črnoga iz Pororoža in trenira v Luciji v boks klubu Portorož.
Drek |  10 .06. 2019 ob  15: 59
ManofSteel | 10 .06. 2019 ob 15: 07
Verjamem: Il riso abbonda sulla bocca degli stolti.
ManofSteel |  10 .06. 2019 ob  15: 07
-10
Waw kak dosežek pa še Zavec jo trenira. Hudo....kaj me nasmejejo taki članki hahahahaha