IZKORISTITE PREDNOSTI LIČENJA IN SE IZOGNITE NAPAKAM: Triki, kako poudariti lepoto in skriti pomanjkljivosti

Trendi

Svetla šminka in temno črtalo za ustnice sta videti grozljivo, zato se je tej kombinaciji treba izogibati za vsako ceno, pravi vizažistka Rona Berg, avtorica knjige Hitra lepota: 1000 hitrih popravkov (v originalu Fast Beauty: 1000 Quick Fixes). Na splošno težka ličila tako zdravju kot lepoti obraza naredijo več škode kot koristi. Z upoštevanjem teh nasvetov boste poudarile lepoto, skrile pomanjkljivosti in postale bolj samozavestne.

Če imate akne, na obraz ne nanesite težkega pudra. Močna podlaga izgleda nenaravno, draži kožo in naredi mozolje še bolj vidne.

Namesto podlage je veliko bolje na kritičnih mestih uporabiti korektor, nato pa nanesti obarvano kremo. Pri nanašanju pazite, da nikoli ne vtirate korektorja v kožo. Na konico prsta nanesite malo korektorja in rahlo potapkajte po določenem predelu.

Če imate na očeh močah make-up, je najbolje, da so ustnice v naravnem rožnatem odtenku z malo prozornega sijaja.

Če radi uporabljate temne šminke, na obraz ne nanesite temnega rdečila. Na trepalnice nanesite samo maskaro in ne uporabite drugih ličil.

Če želite poudariti ustnice, ne uporabljajte senčil za veke in rdečil za lica. V nasprotnem primeru boste videti kot klovn. In nikoli ne barvajte ustnic v temnejšem odtenku od odtenka vrtnice.

Ne pretiravajte z ličili. Vse, kar vaš obraz potrebuje, je odlična maskara, primeren korektor in sijaj za ustnice.

Vazelin ni odličen le za razpokane ustnice, temveč tudi za odstranjevanje ličil okoli oči.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija