IZKORIŠČAL PROSTITUKO IN JI GROZIL: Zvodnik naj bi bil vodja istrske izpostave kmetijskega ministrstva

Istra

Pulj in okolico pretresa škandal, v katerega je po neuradnih informacijah vpleten sam vodja izpostave istrske županije Ministrstva za kmetijstvo. Ta naj bi po informacijah časnika Glas Istre izkoriščal 30-letno prostituko, organiziral njene spolne usluge, nazadnje pa jo tudi izsiljeval.

Časnik neuradno poroča, da je 57-letni moški, osumljen, da je v prostitucijo sili 30-letno Zagrebčanko, Albin Lampe, sicer vodja izpostave istrske županije Ministrstva za kmetijstvo, ki deluje kot gozdni svetovalec.

Puljska policija je 57-letnika že aretirala, osumljen je kaznivih dejanj prostitucije, spolnega nadlegovanja in izsiljevanja. Kot piše časnik, je bil danes priveden pred preiskovalnega sodnika.

Izkoristil naj bi težak finančni položaj 30-letnice in ji organiziral srečanja na območju Pulja, Medulina, Fažane in Rovinja, na katerih je proti plačilu nudila spolne usluge. Te naj bi 57-letnik koristil tudi sam, na koncu pa je dekle, ki je očitno želela s početjem prenehati, izsiljeval in ji pri tem grozil, da bo njene fotografije in posnetke objavil na spletu.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija