IZJEMEN TRENUTEK, KO KRALJEVI GARDIST PREKRŠI PROTOKOL: Kaj ga je k temu napeljalo? (VIDEO)

Svet

Pripadnik britanske kraljeve garde topi srca Angležev potem, ko je s kršenjem strogih protokolarnih pravil naredil izjemno veselje dečku z Downovim sindromom. Prijazno gesto je ovekovečila kamera; posnetek je kmalu postal viralen, pod njim pa ne manjka izrazov pohvale in navdušenja.

Redki so trenutki, ko bi si pripadniki kraljeve garde prislužili toliko pohval in izrazov navdušenja, kot si jo je s kršenjem protokola zaradi fotografije prislužil mladi gardist. Po spletu je zaokrožil posnetek, na katerem se je kraljevi gardist premaknil in približal fantu z Downovim sindromom, da je lahko poziral skupaj z njim za spominsko fotografijo.

Fantov negovalec ni mogel verjeti svojim očem. Mike van Erp je povedal, da je mladeniča peljal na fotografiranje v Buckinghamsko palačo in da je poskušal stati blizu garde. Na posnetku lahko vidimo, da se jima stražar približa z namenom, da se lahko fotografirata. "Kako prijazen človek. Kakšna kul stvar," je rekel Mike mladeniču, ko sta odhajala ter posnetek delil na spletu.

Številne uporabnike družabnih omrežij je videoposnetek ganil. Tako je nek uporabnik zapisal: "Ta gardist mi topi srce. To dejanje prijaznosti mi je prineslo cmok v grlu. Kakšen srček je. Tvoja prijaznost se ti bo vrnila, mladenič. Bog te blagoslovi."  Drugi pa dodal:  "Veliko spoštovanje do te kraljeve garde! Zavedal se je situacije in ravnal častno."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija