IZGINILA 16-LETNICA IN 17-LETNIK: Ste ju videli? (FOTO)

Kronika

Policisti so bili včeraj obveščeni o dveh pogrešanih mladoletnih osebah. Gre za 16-letno Penelope Murat in 17-letnega Swenna Gaudina Jeangoyuta. Oba sta francoska državljana. Na območju Mlinca proti Dovški babi sta se ločila od ostalih pohodnikov. Nazadnje sta bila opažena na Plavškem rovtu, kasneje pa na območju Jesenic.

Kot so sporočili s Policijske uprava Kranj, pogrešana med navedenimi kraji pešačita, lahko pa tudi z avtoštopom ali na drug način, so še sporočili policisti.

Muratova je suhe postave, visoka okoli 155 centimetrov in ima rjave lase, ki ji segajo do ramen ter očala z dioptrijo. Oblečena je v modro majico s kratkimi rokavi na levi strani logotip, kratke rjave hlače, nosi rjav nahrbtnik s privezano spalno vrečo rjave barve.

‼️Pogrešana od srede, 20.7.????Domnevno sta bila nazadnje opažena na Plavškem Rovtu in potem na Jesenicah. Med kraji lahko prehajata peš, z avtoštopom ali drugače. ☎️ #policija113 #anonimno0801200

Posted by Policijska uprava Kranj / Police Directorate Kranj on Thursday, July 21, 2022

Jeangoyut je športne postave, visok 170 centimetrov in ima svetle lase. Oblečen je v oblečen v modro majico s kratkimi rokavi na levi strani logotip, kratke rjave hlače, nosi nahrbtnik rjave barve.

Policija poziva vse, ki bi imeli o pogrešanih informacije, naj te sporočijo na telefonsko številko 113 ali anonimno telefonsko številko 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija