IZDALA GA JE ANONIMKA: Hišna preiskava koprskih policistov ga je poslala v pripor (FOTO)

Kronika

Policijska postaja (PP) Postojna je prejela anonimno obvestilo, da se v Pivki po vsej verjetnosti suši prepovedana droga konoplja, saj je zaznan vonj, ki je značilen za to prepovedano drogo. Policisti PP Postojna so navedbe preverili in potrdili, s tem pa Pivčana utemeljeno osumili storitve prekrška, da ima neupravičeno v posesti konopljo. Na podlagi obrazložene pobude okrajnemu sodišču v Postojni je sodišče izdalo odredbo o hišni preiskavi pri kršitelju.

30. avgusta so postojnski policisti pričeli z izvedbo preiskave in pri tem naleteli na prostor, ki je bil posebej prirejen za gojenje prepovedane droge konoplja in sušilnico, kjer se je sušilo več vrhnjih delov rastline.

O tem je bila nemudoma obveščena državna tožilka v Kopru, saj so policisti s tem zaznali, da ne gre za prekršek, ampak razloge za sum, da je Pivčan storil kaznivo dejanje. Osumljenemu je bila odvzeta prostost in odrejeno pridržanje.

Pri hišni preiskavi je bil najden posebej prirejen prostor za hidroponično gojenje konoplje s 23 sadikami konoplje v lončkih, približno 188 vrhnjih delov rastlin prepovedane droge konoplje, ki so se sušile v zato prirejenem prostoru, 650,35 gramov zdrobljenih rastlinskih delcev konoplje, 78,5 gramov hašiša, 412 gramov prepovedane droge amfetamin, 0,42 grama prepovedane droge heroin, večja količina (356) različnih tablet (prepovedana droga) in druge snovi, za katere se sumi, da gre za prepovedano drogo. Vzorci zaseženih snovi so bili poslani na analizo v Nacionalni forenzični laboratorij.

Osumljeni moški iz Pivke je bil včeraj priveden na zaslišanje k preiskovalnem sodniku v Kopru, ki je zanj odredil pripor.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kaj te briga  |  02 .09. 2023 ob  16: 07
Pravilno, da ga je prijavil JAZ BI GA TUDI! To je najmajn kar bi mu storil!
hribi |  02 .09. 2023 ob  11: 00
Fantje, dajte razumet tega Bošterana. Tip je ostal brez dobavitelja. Zadnjo dozo je uporabil pred pisanjem svojih misli.
Pesceserra |  02 .09. 2023 ob  10: 37
@borsteran
Še enkrat si preberi članek pol kile amfetamina ,hašiš , trava, heroin,350 tablet droge......kakšne standarde moraš imet da braniš dilerja ki verjetno prodaja tudi otrokom, mladoletnikom......
JKDWingChun |  02 .09. 2023 ob  08: 24
-1
Sej vam ki ne marate ljudi ki mirno fumajo pride prav vse samo da drkate folk. Živi in pusti živeti!
Problematika pri nas ni konoplja..pri nas je problematika politika in njihovo belo ki ga šmrkajo
manemebasat |  01 .09. 2023 ob  16: 22
-1
Nic nimam proti mariji, ampak ce je res, da so mu zasegli se vse kar pise, BRAVO! Naj crkne kot pes!
Pesceserra |  01 .09. 2023 ob  12: 53
18
@borsteran
Pa saj ni prijavil podjetnika leta , ki je zamudil 2 dni z izplacilom regresa zaposlenim.........
Stric iz ozadja |  01 .09. 2023 ob  12: 44
Boršteran: Mogoče pa prodajal sinu ali hčerki? Pa preko dilerjev v vseh šolah naokoli?
JKDWingChun |  01 .09. 2023 ob  12: 19
Da se orijavitelju posušijo možgani! Kako moras bit tak gnoj da prijavis? Mislim kaj hudega ti je ta clovek naredu? A te je tepu? Iziljeval? Verjetno nic od tega. Enostavno je to hinavstvo ki je prisotno pri nas. Prijavitel: sam bos in sam bos ostal.