Izbrani članki leta iz rubrike Trendi

Trendi

V uredništvu Regionala vsako leto potegnemo črto in pregledamo svoje leto. Tako nastanejo lestvice petih najboljših vsebin iz posamezne rubrike. Tokrat vam predstavljamo najboljše članke iz rubrike Trendi.

Dober žur lahko odslej poiščete prek aplikacije Partyhiker

Ekipa mladih, inovativnih in zagnanih fantov z Obale je ustvarila novo mobilno aplikacijo Partyhiker. Aplikacija ponuja zemljevid, na katerem so označeni večerni in nočni dogodki, ki potekajo na ta ali naslednji dan po celem svetu, kar pomeni, da je zelo uporabna tudi, ko potujemo.

Pasti shujševalnih diet

Pogosto nam ljudje, ki hujšajo, pripovedujejo, da so se večkrat držali različnih diet in uspeli tudi shujšati, ampak potem so se zredili še bolj. Poglavitni vzrok je očitno povezan z globokim občutko prikrajšanosti. Ta vznikne v človeku, kadar mora stalno ali v času med dieto jesti manj, če skuša po navodilih nizkokaloričnih diet izgubiti na telesni teži. Tudi samo hujšanje poteka le do izgube določenih kilogramov, kar je pogosto bistveno premalo, da bi dosegli normalno težo po definiciji svetovne zdravstvene organizacije, ki za to uporablja ITT (indeks telesne teže).

Enostavne ideje, s katerimi lako polepšate videz vašega doma

Predstavljamo vam uporabne in zanimive ideje, s katerimi lahko na enostaven način polepšate videz svojega doma. 

20 najlepših mest na svetu

20 najlepših? Težko je določiti, ker ima vsak svoj okus in vsake oči svojega "malarja". Ampak sodeč po tem, kar so zbrali bralci znane britanske popotniške revije, gre lestvica tako ... 

VIDEO: Googlov avtomobil brez volana

Spletni gigant Google se je vpltel še v avtomobilsko industrijo. Danes je namreč razkril svoj novi samovozeč "avtomobilček". Ta ne bo imel volana in stoplak. Kako bo Googlov avtomobilček izgledal si lahko pogledate v priloženem videoposnetku.

Deli novico:

Partyhiker |  31 .12. 2014 ob  10: 12
fantov z obale? Lastnik domene je fizicns oseba in iz ljubljane.