Iz vitrine kradli mobilne telefone

Goriška

Včeraj so policisti obravnavali vlom v vitrino v eni izmed večjih trgovin v Idriji. Neznani storilec je iz omenjene vitrine ukradel dva mobilna telefona znamke Samsung Galaxy. S tem protipravnim ravnanjem je storilec povzročil za dobrih tisoč evrov materialne škode.

Iz prometa izločili voznika avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola

Včeraj v večernih urah so policisti v Kromberku ustavili 62-letnega voznika osebnega avtomobila in mu v postopku odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal, da je imel omenjeni voznik v organizmu 0,98 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje.

Voznik na bencinskem servisu zamolčal natočeno gorivo

Včeraj popoldne so policisti obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu v Rožni Dolini pri Novi Gorici. Neznani voznik avtomobila znamke Alfa 33 tujih registrskih številk je na omenjenem bencinskem servisu v vozilo na enem od točilnih mest najprej natočil liter goriva, nato pa na drugem točilnem mestu za 20 evrov goriva. Voznik je nato vstopil v prodajalno bencinskega servisa in uslužbencu plačal za liter natočenega goriva in druge izdelke, ki jih je kupil v prodajalni. Natočeno gorivo na drugem točilnem mestu pa je prodajalcu zamolčal. Po dejanju se je voznik z osebnim vozilom odpeljal v smeri Republike Italije.

Obravnavani primeri s področja prepovedanih drog

Policisti so včeraj v Šempetru pri Gorici imeli v postopku 18-letnico in ji zasegli posušeno zeleno rastlino, za katero so policisti posumili, da gre za prepovedano drogo konopljo.  

Ravno tako so policisti včeraj v Novi Gorici mladoletniku zasegli zeleno posušeno rastlino, za katero so policisti posumili, da gre za prepovedano drogo konopljo.

V Novi Gorici pa so policisti včeraj 34-letnemu moškemu zasegli zdravila oz. tablete, ki vsebujejo psihoaktivno snov in so prepovedane droge.

Deli novico: