IZ NEZNANEGA RAZLOGA STOPILA PO GASU: S sopotnico sta trčili v drevo, obe odpeljali v bolnišnico

Kronika

Policisti so včeraj ob 14. uri bili obveščeni o prometni nesreči pri Seči. Na kraju so ugotovili, da je 74-letna voznica osebnega avtomobila, s sopotnico v vozilu, trčila v drevo. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je iz neznanega razloga pospešila, zadela s prednjo desno pnevmatiko v robnik na desni strani vozišča ter trčila v drevo ob cestišču. Obe, tako voznico kot tudi potnico, so poškodovani odpeljali v bolnišnico. Policisti obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 41 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 97 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč z materialno škodo, eno s hujšimi in eno z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in pet tatvin, zaradi kršitve javnega reda in miru sta bili dve intervenciji.

Kraje in vlomi

V Izoli je nekdo iz kolesarnice ukradel dve električni kolesi, skupaj vredni 4000 evrov. Prvo je električno kolo znamke Crussies, belo roza barve, drugo pa električno kolo znamke Kilimanjaro, črno zelene barve.

V Kopru so včeraj dopoldan zalotili 60-letno žensko pri tatvini izdelkov. Ukradla je več kosov oblačil, zato ji sledi kazenska ovadba.

Včeraj popoldan je 46-letnik iz koprske trgovine odnesel več paketov tune. Varnostnik ga je zadržal na kraju, policisti pa bodo podali kazensko ovadbo.

V Semedeli (Koper) je nekdo iz objekta ob hiši ukradel električno kolo znamke Giant Fantom E3 (črno, z oranžno-modrimi lisami), vredno 2.000 evrov.

Nekdo je vlomil v hišo pri Sv. Antonu. Pregled in premetal je prostore in ukradel hranilno knjižico, s katero pa ne more dostopati do denarja.

V Postojni so domačinu ukradli osebni avtomobil Renault Clio, bele barve, l. 2017, reg. št. LJ453-TE, vreden 9000 evrov.

Hitre vožnje

Včeraj popoldan je radar na Vipavskem križu, kjer je omejitev vožnje na 110 km/h, zaznal prekoračitev hitrosti. Državljana Srbije so policisti izsledili in mu izrekli globo (vozil je 175 km/h), ki jo je poravnal na kraju. Zatem so zaznali še hitrost vožnje 161 km/h in prehitremu vozniku, državljanu Romunije, prav tako izrekli globo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija