IZ GOZDA JE DOMOV PRIPELJAL POSEBNEGA PRIJATELJA: Mama v objektiv ujela čarobni trenutek (FOTO)

Trendi

Štiriletni deček po imenu Dominik je popolnoma presenetil mamo Stephanie Brown, ko je med počitnicami pripeljal domov novega prijatelja, ki ga je spoznal v bližnjem gozdu. Ta prijatelj je bil srnjaček, ki je Dominika takoj vzljubil. Dečkova mati je uspela ujeti edinstven trenutek in ga delila na Facebooku. Fotografija štiriletnika s srnjačkom je bila hitro deležna ogromno pozornosti.

Dominic in "Flash"

Presenečena mati Stephanie je izkoristila edinstven trenutek in hitro posnela fotografijo dveh nadvse prikupnih "partnerjev v zločinu".

"Opaziti je bilo sinhrono vedenje," je dejala Stephanie in pojasnila, da je srnjaček v času fotografiranja glavo obrnil v isto smer kot Dominic. Deček je svojega novega prijatelja poimenoval Flash in sicer po stripovskem superjunaku.

Dominic really went outside and brought a deer back...

Objavil/a Stephanie Brown dne Torek, 26. januar 2021

Ko se je improvizirano fotografiranje končalo, je Stephanie prosila Dominica, naj svojega prijatelja odpelje nazaj v gozd, da ga bo našla njegova mati.

Na Facebooku je na tisoče ljudi izrazilo navdušenje nad čarobno fotografijo, saj je bil srnjaček neverjetno sproščen v navzočnosti štiriletnika.  

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija