ISTRSKI MARATON DOKONČNO ODPOVEDAN: Prijavnin ne bodo vračali, tudi odjave niso več možne

Koper

Zaradi koronske krize je odpovedana še ena množična športna prireditev v Sloveniji. Organizatorji Istrskega maratona so ga iz aprila najprej prestavili na oktober, zdaj pa so ga po posvetovanju s pristojnimi službami dokončno odpovedali. V prvi polovici septembra pa je pričakovati odločitev tudi o izvedbi ljubljanskega maratona.

Za maraton, ki tradicionalno poteka po slovenski obali, je bilo prijavljenih približno 5000 tekačev.

"Iskreno nam je žal, da v letu 2020 ne bomo mogli biti vaši gostitelji. Tudi če bi bile v kratkem preklicane omejitve in ukrepi, žal ne moremo zagotoviti varne izvedbe prireditve v obliki, kot smo je bili vajeni doslej, in niti ne v prilagojeni obliki, skladni s priporočili pristojnih služb," so zapisali organizatorji 7. Istrskega maratona na svoji spletni strani.

Dragi tekači, zaradi nove koronavirusne bolezni smo se vsi skupaj znašli v situaciji, ko z veliko težavo in...

Objavil/a Istrski maraton, Slovenija dne Ponedeljek, 31. avgust 2020

Prireditelji so ob tem dodali, da skladno s pogoji razpisa tekov prijavnin ne bodo vračali in jih ne bo možno prenesti v naslednje leto, prav tako niso več možne odjave, bodo pa prijavljenim razdelili pripadajoče tekaške pakete.

"Bomo pa organizirali prevzem materialov, to je majic, naglavnih rut, medalj in promocijskih darilc naših pokroviteljev ter vam podarili vrednostni bon s popustom, ki ga boste lahko izkoristili za prijavo na naslednji ediciji Istrskega maratona," so zapisali.

Po odpovedi Istrskega maratona, ki je po zasedbi drugi največji v Sloveniji, je vprašljiva tudi izvedba 25. Ljubljanskega maratona. Ta bi moral potekati 25. oktobra.

Organizatorji Ljubljanskega maratona so na svoji spletni strani 11. avgusta zapisali, da bodo dokončno odločitev o izvedbi prireditve sporočili najpozneje do 10. septembra.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  02 .09. 2020 ob  16: 43
HVALA BOGU!!!!!! BINGO...