IŠČETE SLUŽBO? Primorska univerza ima tri prosta delovna mesta

Koper

Univerza na Primorskem je razpisala tri prosta delovna mesta. Iščejo vodjo enostavnejšega področja/enote ter dva tehnična delavca. Rok za prijavo je 6. avgust.

Vodja enostavnejšega področja oziroma enote z do pet zaposlenimi, bo moral voditi faze delovnih procesov v NOE, spremljati in koordinirati dela s področij NOE, spremljati zakonodajo in predpise s področja, ki ga pokriva NOE, zbirati, pregledovati in pripravljati strokovno gradivo za seje delovnih teles, ki so v domeni NOE, nuditi strokovno pomoč vodstvom članic pri odločitvah s področja dela NOE, izdelovati poročila in analize s področja dela ter opravljati druga sorodna dela po nalogu nadrejenega.

V opisu del tehničnih delavcev je vzdrževanje zgradb, opreme in okolja, opravljanje pregledov in vzdrževalnih del tehničnih naprav, opreme, inventarja, ogrevalnih sistemov in požarno-varnostnih naprav, odkrivanje in odprava vzrokov okvar, smotrno uporabljanje materialov za popravila in vzdrževanje, vodenje evidenc s področja dela, sodelovanje pri letnih in drugih inventurah, opravljanje drugih sorodnih del po nalogu nadrejenega delavca. Eden izmed njiju bo poleg tega še izvajal operativne naloge na področju dela NOE.

Več informacij dobite na tej povezavi.

❗ ZAPOSLUJEMO ❗ ???????? Razpisujemo prosta delovna mesta za: ???? Vodja enostavnejšega področja/enote II VI ???? Tehnični delavec...

Objavil/a Univerza na Primorskem / University of Primorska dne Nedelja, 25. julij 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija