IŠČETE SLUŽBO? Koprska občina potrebuje več redarjev in strokovnega sodelavca za projekte

Koper

Na Mestni občini Koper (MOK) imajo več prostih delovnih mest. Iščejo predvsem občinske redarje, pa tudi strokovnega sodelavca za projekte. Rok za prijavo je 20. avgust.

Koprska občina je včeraj na svoji spletni strani objavila več javnih natečajev in razpis za zasedbo prostih delovnih mest. Iščejo pet oseb, ki bi delale v Občinskem redarstvu v Službi za inšpekcijo, redarstvo, zaščito in reševanje. Eno delovno mesto je za občinskega redarja, po dve mesti pa za višjega občinskega redarja in občinskega redarja pripravnika.

Poleg tega MOK prek javnega razpisa išče še strokovnega sodelavca za projekte v Oddelku za strateško načrtovanje in razvojne projekte v Kabinetu župana.

Zainteresirani kandidati, ki izpolnjujejo pogoje, se lahko prijavijo do vključno 20. avgusta. "Pri razpisanih delovnih mestih gre za nadomestitev oseb, ki se bodo upokojile oziroma jim je prenehalo delovno razmerje na Mestni občini Koper," pojasnjujejo na občini.

Pogoji za prijavo so opredeljeni v posameznem razpisu oziroma natečaju. Več si lahko preberete na tej povezavi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  11 .08. 2020 ob  11: 55
12
Kaj še mislijo povečati število pripadnikov najbolj nekoristnega poklica? V Jugoslaviji nismo imeli redarjev in plačljivih parkirišč, pa ni bilo nobenih težav. Za red pa itak skrbi policija, ki je bistveno bolje usposobljena.