IŠČEJO POVZROČITELJA NESREČE NA PRIMORSKI AVTOCESTI: Pripeljal za 'rit', prižgal dolge luči, nenadoma zavrl in pobegnil

Kronika

Ljubljanski prometni policisti obravnavajo prometno nesrečo na primorski avtocesti pri Vrhniki v smeri proti Kopru, do katere je prišlo v četrtek ob 20.20 zaradi nenadnega zaviranja neznanega voznika osebnega vozila BMW, serije 3, bele ali sive barve. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, sta v nesreči dve osebi utrpeli telesne poškodbe.

Po do zdaj zbranih obvestilih je znano, da je voznik osebnega vozila Peugeot vozil po desnem prometnem pasu od Vrhnike proti Logatcu. Po levem ga je prehitevala voznica osebnega vozila clio. Med prehitevanjem je za njo po levem prometnem pasu pripeljal neznani voznik osebnega vozila BMW in ji prižgal dolge luči.

Voznica je prehitela voznika Peugeota in pravilno zapeljala na desni pas. Neznani voznik BMW pa je nato prehitel obe vozili, zapeljal na desni prometni pas pred clia in nenadoma zavrl. Voznica clia je zato naglo zavila v desno na pas za počasna vozila in pri tem trčila v neznano tovorno vozilo. Pri tem jo je odbilo v levo preko srednjega pasu na prehitevalni pas. Ravno v tem trenutku je po prehitevalnem pasu pravilno pripeljal voznik osebnega vozila golf, pri čemer je prišlo do trčenja.

Fotografija je simbolična.

Neznani voznik BMW in neznano tovorno vozilo sta odpeljala naprej. Voznica clia in voznik golfa sta v nesreči utrpela telesne poškodbe, so sporočili s policijske postaje Ljubljana. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti naprošajo voznika BMW in vse, ki bi imeli koristne informacije o nesreči, da to sporočijo na interventno številko 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana na številko 01/583 88 20.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
goldhorn |  30 .11. 2018 ob  14: 46
-6
A je v vrhniški klanc prehitevala 100 na uro?