INCIDENT V SEČOVLJAH: Moški s puško streljal na sosedo

Kronika

V soboto ob 10.13 je policiste poklicala ženska in prijavila, da je sosed v Sečovljah streljal s puško proti njej. Policisti so odšli takoj do moškega in na balkonu dejansko našli zračno puško znamke Slavia, ki so jo zasegli. 68-letnemu moškemu sledi obdolžilni predlog.

Fotografije so simbolične.

V nedeljo ob 7.39 je na cesti od Valete proti Luciji 22-letna voznica zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala na odbojno ograjo. Pri tem jo je obrnilo na streho, sama pa se je v nesreči lažje poškodovala. Sledi ji plačilni nalog.

Sredi noči zbudil stanovalce bloka

Danes ob 2. uri ponoči je domačin kričal v bloku na Kettejevi v Kopru. Pijan se tudi po prihodu policistov na kraj ni umiril, zato so mu odredili pridržanje. Sledi mu plačilni nalog.

Kraje in vlomi

V soboto ponoči je nekdo vlomil v prostore bencinskega servisa v Štanjelu. Iz skladišča je bila odtujena večja količina cigaret.

V Hrvatinih je nekdo vlomil v hišo. Izpulil in odnesel je vgradni sef, lastnike pa z vlomom in tatvino oškodoval za približno 2800 evrov.

V Zalogu pri Postojni je v nedeljo popoldan nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Preiskal je prostore, zatem pa odnesel več kosov zlatnine. Lastniki so oškodovani za 3000 evrov.

V Tatrah je nekdo danes ponoči izpred hiše ukradel kombinirano vozilo Škoda pick-up, bele barve, reg. št. KP ZA-768. Vozilo je bilo odklenjeno, s ključi v vozilu.

Danes ponoči so neznanci vlomili na ograjeno gradbišče na Tovarniški ulici v Kopru in ukradli mešalec za beton in stroj za zvijanje armature. Materialne škode je za 2.000 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija