INCIDENT V KOPRSKI TRGOVINI: Varnostnik moral na pomoč poklicati policiste

Kronika

V eni od koprskih trgovin sta včeraj moška kršila javni red in mir. Odredb varnostnika, ki ju je želel napotiti iz varovanega območja, nista upoštevala, 47-letnik ga je pričel žaliti in ga izzivati k pretepu. Pod vplivom alkohola je s kršitvami nadaljeval tudi po prihodu policistov na kraj, zato so mu odredili pridržanje in mu izdali plačilni nalog za več kršitev.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 39 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 113 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč z materialno škodo in štiri z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali štiri tatvine, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v petih primerih. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 24 nezakonitih prehodov državne meje.  

Včeraj popoldan so v Kopru ustavili 59-letnega voznika mopeda, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,84 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 18.40 so imeli policisti pri Postojni v postopku 53-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 1,16 mg/l. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Pri Stepanih je nekdo z delovišča ukradel kable. Škoda se po prvih podatkih ocenjuje na približno 20.000 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija