INCIDENT NA ZELO PROMETNI ULICI: Moški se je polil z bencinom in se zakuril (VIDEO)

Kronika

V nedeljo se je na eni izmed glavnih nakupovalnih ulic ruske prestolnice zgodil hujši incident. Moški se je namreč sredi Moskve polil z bencinom in se prižgal.

Šokirani mimoidoči je incident posnel, medtem pa so na pomoč pri gašenju požara priskočili policisti in drugi. En delavec je skušal pomagati tako, da je nanj vrgel lopato snega.

Incident, zaradi katerega naj bi bila žrtev v kritičnem stanju, se je zgodil na moskovski ulici Tverskaya, prometnici, ki vodi od severozahoda mesta proti Kremlju in Rdečemu trgu, poroča portal rt.com.

Aleksej Navalni

Ruska tiskovna agencija poroča, da incident ni bil povezan z nedeljskimi protesti v podporo opozicijskemu liku Alekseju Navalnemu. "Moški je imel težave, povezane z delitvijo premoženja in dolgov," je novinarjem povedal vir iz nujnih služb. Drugi vir organov pregona je dodal, da je moški trpel zaradi težav z duševnim zdravjem.

Podoben incident se je zgodil že oktobra. Tedaj naj bi se posameznik v drugem največjem ruskem mestu, Sankt Peterburgu, poskušal zažgati z napisom "vse najboljše, gospod predsednik".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija