INCIDENT NA AVTOBUSU V PORTOROŽU: Voznik napadel potnico, po tem, ko sta se hudo sprla

Kronika

Včeraj ob 19. uri je v Portorožu na avtobus vstopila 42-letna potnica iz Kopra, ki se je sprla z voznikom tako močno, da jo je voznik napadel, jo zmerjal in žalil. Napad je nato preprečil mimoidoči, so sporočili s koprske policijske uprave.

Kot nam je pojasnila predstavnica za odnose z javnostmi na PU Koper, Anita Leskovec, naj bi se voznik avtobusa in potnica sporekla zaradi lokacije, kje naj bi avtobus potnico odložil. Koprčanka naj bi nato želela s telefonom fotografirati registrsko številko vozila, a ji je voznik skušal telefon iztrgati iz rok in jo vlekel za jakno.

Potnica se v incidentu ni poškodovala, vozniku pa sledi globa, ki za tak primer po informacijah s koprske policijske uprave znaša do 50 evrov.

Podoben incident se je včeraj zgodil na vlaku, ki je vozil od Divače proti Pivki, le da je temu botroval alkohol. Potnik, ki je razgrajal, je bil namreč vinjen, agresiven in žaljiv, poročajo s koprske policijske postaje. Okoli 17. ure je v Pivki izstopil, policisti pa mu bodo izrekli globo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija