IN TO NAJ BI BILA POLITIKA NA NIVOJU? Voditelji G7 vrh začeli s posmehovanjem Putinu

Svet

Voditelji držav skupine G7 so se na kosilu ob današnjem začetku vrha posmehovali ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu, ki veliko da na svoj mačistični videz. Šalili so se, da bi si morali zavihati rokave na srajcah ali pa celo bolj sleči, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

"Suknjiči gor? Suknjiči dol? Ali se bomo slekli?" je vprašal britanski premier Boris Johnson, ko je sedel za mizo. Kanadski premier Justin Trudeau je predlagal, da počakajo na uradno fotografiranje preden se slečejo, nakar pa se je Johnson pošalil, da morajo pokazati, da so "bolj možati od Putina".

"Naredili bomo še goloprse posnetke na konju," je nadaljeval Trudeau in se šalil iz znane Putinove fotografije iz leta 2009, ko je jezdil na konju zgoraj brez. "Pokazati jim moramo svoje prsi," je k temu pristavil Johnson.

"Jahanje je najboljše," pa je dejala predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen, ki pa se vendarle ni opredelila do samega vprašanja, ali se sleči do pasu ali ne, o katerem so morda še naprej razpravljali za zaprtimi vrati, še navaja AFP.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  27 .06. 2022 ob  07: 54
16
kreteni pokvarjeni naj se pogledajo v ogledalo
Janez Novak |  27 .06. 2022 ob  05: 50
21
Sramota, kdo nam vodi svet. Aja, saj ga ne oni, oni samo ukaze izpolnjujejo in si ege pumpajo.
KošaMona |  27 .06. 2022 ob  05: 47
17
Samo dokaz da vsi ostali politiki trpijo za manjvrednoatnim kompleksom in vedno bolj dokazujejo kako VELIK je Putin sploh v resnici!
Btw to niso primati. To so dobesedno IZMEČKI PONESREČENI
td |  26 .06. 2022 ob  21: 21
34
Kakšen bruh od primatov.