IMPRESIVNA ZGODBA O MOČI ČLOVEŠKE VOLJE: Pri sedmih letih ostala brez rok in nog, danes ljudje obožujejo njene nasvete za ličenje (FOTO, VIDEO)

Trendi

Življenje 18-letne Britanke po imenu Isabelle Weall se je dramatično spremenilo, potem ko so ji zdravniki leta 2010 diagnosticirali meningitis. Isabelle pravi, da je spoznala, da nima smisla zapravljati svojega življenja za žalost ali negotovost zaradi nečesa, česar ne more spremeniti. Obenem je ugotovila, da lahko premaga vse življenjske ovire in uresniči svoje sanje ter si izboljša kakovost življenja. To ji je tudi uspelo!

Komaj pri sedmih letih se je Isabelle borila za življenje. Učitelji na šoli so opazili, da je nekaj narobe in so jo poslali domov. Nato je izgubila apetit, se počutila vedno slabše in omedlela. Starši so jo odpeljali v bolnišnico.

Da bi jo rešili, so ji morali zdravniki amputirati obe roki in nogi. Roke so ji odrezali skoraj do komolcev, noge pa do kolen. Po okrevanju se je začela prilagajati omejenemu življenjskemu slogu. Počasi, z nasmehom na obrazu, se je naučila, kako čim bolje izkoristiti to, kar ima, poroča portal The Sun.

View this post on Instagram

A post shared by Isabelle Weall (@itz.izz)

Danes je Isabelle tako dobra v ličenju, da jo čaka bleščeča kariera. Njene lepotne nasvete na svojem Instagram profilu deli celo Huda Kattan, slavna ameriška umetnica ličenja, lepotna blogerka in ustanoviteljica kozmetične linije Huda Beauty, ki ji na tem družbenem omrežju sledi skoraj 50 milijonov ljudi.

Isabellina impresivna spretnost ličenja je povzročila pravi ogenj na družbenih omrežjih. Sledi ji več kot 400.000 ljudi na Instagramu in še več na TikToku. Video, v katerem ustvarja glamurozni make-up videz, je zbral kar 1,9 milijona ogledov in preko 4.000 komentarjev!

View this post on Instagram

A post shared by Isabelle Weall (@itz.izz)

"Naučila sem se, da lahko uresničim vse, kar si zadam," je rekla Isabelle in dodala, da je osvojila številne športne nagrade.

"Na začetku srednje šole sem se začela učiti skokov na trampolinu in kmalu osvojila dve britanski državni prvenstvi in nagrado Ponos športa," je ponosno povedala Isabelle.

View this post on Instagram

A post shared by Isabelle Weall (@itz.izz)

"Zadovoljna sem s svojim življenjem in prepričana vase ter v svoje dosežke. Ne razumite me narobe, štirikratna amputacija povzroči vzpone in padce. Toda moje telo je edino telo, ki ga bom kdaj imela. Zakaj bi torej življenje preživljala v žalosti ali negotovosti zaradi nečesa, česar ne morem spremeniti," je zaključila Isabelle.

Ljudje kot je Isabelle so čudež, ki zdravi rane in nas nauči, da je življenje lahko lepo kljub različnim preizkušnjam in da nikoli ne smemo obupati nad svojimi sanjami. Samozavest in aktivni pristop ter močna volja so ključi do uspeha in predstavljajo velik življenjski potencial. Zavedajmo se, da za vsakim dežjem posije sonce, ki smo ga ravno zaradi kislega vremena še toliko bolj veseli.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  31 .01. 2022 ob  07: 05
-1
Kako dela pompine brez rok?