IMATE ŠESTI ČUT? Ti horoskopski znaki imajo najboljšo intuicijo

Odklop

Ste se kdaj zanesli na "občutek v trebuhu"? Čeprav velja, da imamo pet čutil (okus, vonj, sluh, vid in dotik), pa prav intuicija velja za šestega. Ta nam namreč velikokrat lahko pokaže pravo pot. To pa so horoskopski znaki, ki imajo zanjo najboljši občutek.

Osebe rojene v znamenju škorpijona lahko zanesljivo skenirajo svojo okolico. In to tako, da drugi tega sploh ne opazijo. Tako lahko prepoznajo, kaj se dogaja z drugimi ljudmi, to pa jim pomaga pri njihovi intuiciji, ki jih le redko prevara.

Rak velja za zelo senzibilno znamenje. Morda sicer ne vedo vedno, v čem je težava, a lahko začutijo, ko se kakšno razpoloženje spremeni. Zato se pogosto zanašajo na občutek, ki ga imajo.

Oseba rojena v znaku vodnarja je zelo čista in globoka. Svoj šesti čut imajo tako razvit, da lahko takoj preverijo določeno situacijo. Oni so pravi vizionarji in vedno gledajo v prihodnost.

In za konec še ribi. Tudi one so zelo intuitivna bitja, v mnogih situacijah pa ostanejo mirne. Vedo, kako se bodo določene stvari odvijale in kako bo odreagirala okolica. Kombinacija notranjega spoznanja, kolektivne izkušnje, modrosti in slučajnih miselnih prebliskov jim omogočajo zelo senzibilen šesti čut.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Miloš |  03 .12. 2018 ob  21: 59
KAJ PA STRELEC