IGRALKA MARILYNA MANSONA OBTOŽILA POSILSTVA PRED KAMERAMI: Razkrila, kaj naj bi se v resnici dogajalo med snemanjem videospota (VIDEO)

Svet

"Marilyn Manson me je posilil. Med snemanjem seks scene, ki naj bi bila simulirana, je penetriral vame," je povedala Evan Rachel Wood, ki trdi še, da so ji na snemanju videospota dali piti absint.

34-letna igralka Evan Rachel Wood trdi, da jo je danes 53-letni pevec Marilyn Manson posilil med snemanjem videospota za njegovo pesem Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand), ki je izšel leta 2007, piše The Guardian.

Kot je opisala, je šel prizor, v katerem naj bi simulirali spolni odnos, v napačno smer. Ko so se vklopile kamere, je Manson storil po svoje in penetriral vanjo. "Nisem pristala na to," je razkrila.

Prizori iz spornega videospota

Trdi tudi, da so ji med snemanjem videospota točili absint in da je bila komaj pri zavesti, ko jo je Manson domnevno posilil. Dodala je tudi, da je med snemanjem tega videospota doživela najbolj neprofesionalno delovno okolje.

Zdaj priznava, da se takrat ni znala postaviti zase in reči 'ne', ker je bila 'izurjena', da ne dela težav, ampak opravi svoje delo. Poleg tega trdi, da je filmski ekipi večkrat povedala, da ji je nerodno, a da nihče ni vedel, kaj storiti.

Opisala je, da se je počutila gnusno in da je storila nekaj, česar bi se morala sramovati. "Bila sem prisiljena v komercialno spolno dejanje pod lažnimi pretvezami. Takrat je bil nad mano storjen prvi zločin, v bistvu sem bila posiljena pred kamerami," je povedala in dodala, da ji je Manson dal jasna navodila, kako naj opiše videospot in novinarjem 'proda iluzijo'. "Morala sem jim reči, da je bilo vse romantično in da smo se imeli lepo, a nič od tega ni bila resnica. Bala sem se narediti karkoli, zaradi česar bi se Manson lahko razburil. Videospot je bil samo začetek nasilja, ki se je stopnjevalo, ko je najina zveza napredovala," je dejala.

Manson je že obtožen zlorabe in posilstva s strani njegovih žrtev. Med njimi je tudi britanska igralka Esmé Bianco, ki ga je tudi tožila. Slednja trdi, da jo je Manson bičal, napadel z elektrošokom in jo poskušal prisiliti v seks z drugo žensko. Povedala je tudi, da ji je grozil, da bo ponoči vstopil v njeno sobo in jo posilil, še piše The Guardian. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
hribi |  26 .01. 2022 ob  16: 23
Pred 15 leti se kurbi ni zdelo da je bila posiljena. Neka čudna izguba ponižanja, izkoriščanja... A ja, pozabila je povedati, da bi za kariero pred 15 leti bila pripravljena seksati tudi z oslom
KoVasJebe |  26 .01. 2022 ob  15: 26
Zna bit da ji slava pojenja pa isce pozornost! Drugace pa ce mona ni znala rect kao ne ja pizda... Potem si pristala na to in ni posilstvo. Simpl ko pasulj
alfa |  26 .01. 2022 ob  11: 15
11
ah daj ne nakladaj pupa,kaj nisi videla že pred tem s kom imaš opravka,šturla,,,kr neki