IGOR NOVEL NE BO VEČ VODIL TURISTIČNEGA ZDRUŽENJA PORTOROŽ: Nadzorniki so izbrali novega direktorja

Piran

Turistično združenje Portorož ima novega direktorja. Nadzorni svet je na 10. redni seji združenja za direktorja imenoval Aleksandra Valentina. Petletni mandat bo nastopil z 10. majem, nam je potrdil predsednik nadzornega sveta Franc Kraševec.

Aleksander Valentin

Aleksander Valentin je magister znanosti poslovodenja in organizacije. Nadzornike je prepričal s svojo izobrazbo, ki jo je pridobil tako v Ljubljani kot v Švici, delovnimi izkušnjami ter programom in vizijo razvoja destinacije. "V programu nas je najbolj pritegnila predvidena poglobljena komunikacija z vsemi deležniki na destinaciji, sobodajalci, hotelirji, gostinci itn., kar smo sedaj pogrešali," je povedal Kraševec.

Na izbor za mesto direktorja, ki ga je TZP objavil v januarju, se je sicer prijavilo 17 kandidatov, od tega so štiri povabili na razgovor. Med štirimi, ki so se uvrstili v ožji izbor, je bil tudi zdajšnji direktor Igor Novel.

Igor Novel

Novel bo TZP vodil do 9. maja, dan kasneje pa bo direktorski stolček zasedel Valentin. Novel se je sicer nedolgo nazaj javno hvalil, da pri vnovični kandidaturi uživa podporo nadzornikov, kar je pod vprašaj postavilo transparentnost razpisa.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Obala1 |  05 .03. 2021 ob  11: 05
Slisi se, da je spet bilo vse urejeno v režiji NO TZP ...no, nic novega ...čudno bi bilo će bi enkrat en razpis sel pošteno skozi
hribi |  05 .03. 2021 ob  07: 25
Če je TPZ preživel pod Novelom potem se ni bati, da bo v bodoče le boljši.