HUDA NESREČA V ISTRI: Truplo drugega mladeniča našli v travi, 30 metrov od kraja trčenja (FOTO)

Kronika

Včeraj se je v Istri zgodila huda prometna nesreča s tragičnimi posledicami. Življenje sta izgubila dva mladeniča. Nesreča se je zgodila okoli 18.00 na Istrskem ipsilonu, na pri vozlišču Okreti, kjer sta trčila avtomobil in motorno kolo.

Po trčenju sta se obe vozili vžgali, avtomobil so ognjeni zublji popolnoma uničili. V nesreči je umrl 28-letni voznik motornega kolesa iz Rovinja. Policisti pa so šele potem, ko so pregledali širše območje, 30 metrov stran od kraja trčenja v travi našli truplo moškega, ki je bil sovoznik na motornem kolesu. Njegova identiteta uradno še ni potrjena, poročajo hrvaški mediji.

Sudar automobila i motocikla

Objavil/a Glas Istre HR dne Torek, 15. junij 2021

Kot neuradno poroča portal IstraIN, sta v nesreči umrla 28-letni Rovinjčan in njegov prijatelj.

Natančen vzrok nesreče še vedno ni znan. Cesta je bila za promet zaprta več ur. Več o vzrokih za nesrečo naj bi bilo znanega danes.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
en iz raje |  16 .06. 2021 ob  14: 17
-2
Sovoznik na motorju ?
Sovoznik je oseba, ki na avtomobilističnih dirkah (rely) sedi zraven voznika in mu predaja informacije o cesti, hitrosti, stopnji prenosa .... .
Bizgec !
Janez Janša |  16 .06. 2021 ob  13: 02
Motoristi so kot kup nesreče na teh svojih motorjih. Mislijo da jim bo čelada pomagala. Raje naj si čez glavo poveznejo papirnat klobuček, saj je isti drek. Zakaj obstajajo čelade? Ker se ukvarjamo z dejavnostmi kjer si lahko razbiješ glavo! Namesto da se ustavimo in nehamo s početjem, kjer je glava lahko razbita, mi gremo in si izmislimo čelado, da lahko nadaljujemo z divjanjem. Še bolj glupa reč od same čelade je zakon, ki zapoveduje nošenje le-teh, v smislu zaščite možganov, kateri tako slabo funkcionirajo, da niti ne zaustavijo tisto glavo, katera je v tej čeladi, da ne rine v situacijo kjer je lahko razbita.