HUDA NESREČA NA PRIMORKI: Odlepljen kos s tovornjaka priletel v vetrobransko steklo avtomobila, v njem 23- in 53-letnica iz Kopra (FOTO)

Kronika

Danes ob 16.09 so bili koprski policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je pripetila na avtocesti pred izvozom Senožeče za smer Koper. Po prvih ugotovitvah je 63-letni voznik tovornega vozila, doma iz okolice Novega mesta, vozil iz smeri Razdrtega proti Kopru po desnem smernem vozišču. Približno 200 metrov pred izvozom za Senožeče se mu je na prednji levi pnevmatiki odlepila tekalna površina, ki je odletela v vetrobransko steklo osebnega avtomobila, ki ga je v tem času po levem smernem  vozišču peljala 23-letna voznica doma iz okolice Kopra.

Foto: D. K.

23-letna Koprčanka je posledično trčila izgubila nadzor nad vozilom in se prevrnila na streho. Prav tako je izgubil nadzor nad vozilom voznik tovornega vozila, ki je zapeljal v levo in prebil obe odbojni ograji med smernima voziščema. V vozilu 23-letnice je bila poškodovana 53-letnica, doma iz okolice Kopra, ki je bila odpeljana v bolnišnico Izola. Po prvih ugotovitvah obstaja sum, da je voznica huje telesno poškodovana, so sporočili s PU Koper. 

Promet v obe smeri poteka po enem smernem vozišču, zaradi gostote prometa pa promet poteka upočasnjeno z občasnimi zastoji. Ko bo znana teža poškodb, bodo policisti izvedli ustrezen ukrep zoper voznika tovornega vozila.Odpadle dele ograje in pnevmatike sta v nadaljevanju prevozila še en osebni avtomobil in eno tovorno vozilo, v teh vozilih pa ni bil nihče telesno poškodovan.

Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je na primorski avtocesti pred priključkom Senožeče zaprt prehitevalni pas proti Ljubljani, piše na spletni strani promet.si.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Roman |  27 .06. 2020 ob  20: 59
DA NI TEGA TOVORNJAKARJA BI V ČASU KORONE BIL LAČEN.NIKOLI NE VES KDAJ BO PNEUMATIKA POČLA!!
Danjel |  26 .06. 2020 ob  21: 07
-23
Pred vsakim tovornjakom je treba zelo pazit, saj, beri. Kamenček je dovolj da ti vzame vid. Ta butelj od tovornjakarja pa upam da je obsojen za umor oz poskus umora.